Evenimentul Zilei > Actualitate > ANALIZĂ MINUȚIOASĂ făcută de românul care a fost căpitan la Barcelona: „ Fotbaliștii nu știu ce e în capul lor. Asta se vede”
ANALIZĂ MINUȚIOASĂ făcută de românul care a fost căpitan la Barcelona: „ Fotbaliștii nu știu ce e în capul lor. Asta se vede”

ANALIZĂ MINUȚIOASĂ făcută de românul care a fost căpitan la Barcelona: „ Fotbaliștii nu știu ce e în capul lor. Asta se vede”

Gică Popescu, fost internațional român, a vorbit despre problemele pe care le-a remarcat la FCSB și a afirmat că jucătorii nu mai au personalitate și sunt stresați.

Gică Popescu, fost căpitan al echipei naționale și al Barcelonei, a făcut o analiză ce vizează situația de la FCSB. „Baciul” crede că jucătorii antrenați de Nicolae Dică sunt stresați și nu mai au personalitate și agresivitate. Fostul fotbalist nu înțelege de gruparea „roș-albastră” pare resemnată și fără vlagă.

„Din exterior, văd că este o situație precipitată. Așa se vede. Jucătorii par precipitați, nu văd jucători relaxați. Văd o presiune care nu știu de unde vine. Poate de sus, de la patron. Fotbalul trebuie să aibă și plăcere. Nu poți juca doar sub presiune. Mi se par foarte tensionați jucătorii de la Steaua. Mai mult, la Steaua nu văd o formație unde 6-7 jucători să fie titulari, nu există un nucleu. Intră un jucător, după care iese. Fotbaliștii nu știu ce e în capul lor. Asta se vede. Și Steaua nu mai are spiritul din trecut. Steaua se ducea peste adversar din primul minut. Era o echipă agresivă, care făcea pressing și înghesuia adversarii. Nu mai văd spiritul Steaua, nu mai e scânteie. Steaua e stinsă! De ce ? Nu știu”, a spus Popescu la Digi Sport.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: