Evenimentul Zilei > Economie > Anunt de ultimă oră de la ANAF! Ce se întâmplă cu restituirea taxei auto!
Anunt de ultimă oră de la ANAF! Ce se întâmplă cu restituirea taxei auto!

Anunt de ultimă oră de la ANAF! Ce se întâmplă cu restituirea taxei auto!

Agenția Națională de Administrare Fiscală a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă că „din dispoziția domnului Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, A.N.A.F. a restituit în perioada 3 - 5 iunie 2019, la nivel național, suma de 700 milioane lei”

Suma de 700 milioane lei a fost virată către 420.000  contribuabili români, sumă ce reprezintă taxe auto achitate de către aceștia în perioada 1 ianuarie 2007 – 31 ianuarie 2017.

„Demersul Ministerului Finanțelor Publice și al Agenției Naționale de Administrare Fiscală va continua până la restituirea ultimului leu datorat contribuabililor români, care au achitat taxe auto (taxe auto pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule sau timbrul de mediu)”, se arată în comunicatul de presă emis EVZ.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.