Mai existase o proiecție cu o seară în urmă și publicul era deja cât se poate de entuziasmat. La fel și presa, intervievatorii cu care ne-am întâlnit înainte de premiera oficială erau extrem de entuziasmați, iar noi nu văzuserăm filmul încă. A fost un moment sublim, când a început să curgă genericul de final au început aplauze și urale ca la un concert rock, s-a aprins un spot pe rândul echipei, eu plângeam în hohote de emoție și bucurie, ne îmbrățișam între noi iar publicul țipa în continuare!”, a povestit Ana Ularu.

Sold out

Trei proiecții din patru ale filmului Index Zero la Festivalul Internațional de Film de la Roma au fost sold out. „La ultima vizionare, împreună cu regizorul Lorenzo și partenerul meu din film, Simon Merrells, am rămas și am fost felicitați de 300 de oameni, ne îmbrațișau, își făceau poze cu noi… Succes total! Experiența Roma a fost una dintre cele mai fericite din viața mea! Răspunsul publicului a fost cel mai frumos cadou după toată munca noastră!”, a mai spus Ularu.

Povestea

„Index Zero e o poveste de dragoste în mijlocul unei Europe foarte greu încercate economic, sterile, neprietenoase și ierarhizate urât”, descrie filmul Ana Ularu. „Aceste două personaje, Kurt (Simon Merrels) și Eve (Ana Ularu), sunt oameni în mod esențial și se iubesc în cel mai adevărat și necomplicat sens al verbului. De asemenea, e și o metaforă asupra ordinii sociale, a urii față de ce e străin și incontrolabil, a imigrarii.” Pe covorul roșu, Ana Ularu a purtat o rochie semnată Maria Lucia Hohan și pantofi creați de Mihaela Glăvan.

Te-ar putea interesa și: