Imaginile uluitoare în care Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa, la scurt timp după finalul partidei Astra Giurgiu – FC Botoșani, au șocat întreaga țară și au devenit virale pe Internet.

În urma acestui incident, impresara a fost întrebată dacă bărbații dau semne că se tem mai mult de ea acum, a răspuns zâmbind: „Bărbaților le-a fost frică întotdeauna de mine. Și o să le fie în continuare…”, scrie Cancan. Trimiterea este evidentă la episodul rușinos, în care antrenorul Astrei a fost pălmuit de impresara sa.

Anamaria Prodan a povestit faptul că relația cu soțul ei nu a fost niciodată afectată de bârfele care circulă în presă, ba mai muult decât atât Laurențiu Reghecampf îi face în fiecare zi câteva o surpriză.

„Eu primesc cadouri în fiecare zi, dacă mă crezi. Eu primesc flori, comandă, acasă, poate săptămânal. Laur este un romantic incurabil. Este un tip pe care nu l-am auzit bârfind pe cineva, nu l-am auzit să comenteze de viața cuiva, nu are răutăți, nu-l interesează nimic. La noi, motto-ul vieții este: „Câinii latră, ursul trece”. Atât. Ce vorbește lumea, ce nu vorbește, nu e treaba noastră. Nu trăim pentru lume, trăim pentru noi. Așa mi-am învățat copiii”, a declarat Anamaria Prodan.

Te-ar putea interesa și: