Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, apreciază faptul că deputații au votat pentru abrogarea recursului compensatoriu, ea afirmând că speră ca legea să primească mîine votul final.

,,Astăzi, colegii deputați din Comisia Juridică a Camerei Deputaților au votat în favoarea abrogării recursului compensatoriu.
Mâine, legea va merge la votul final și sper să fie adoptată astfel încât șmecheriile introduse de Comisia Specială Iordache, și care au făcut atât de mult rău, să dispară, cel puțin pentru viitor, odată pentru totdeauna!

Românii au dreptul și trebuie să se simtă din nou protejați, iar această decizie, pe care am susținut-o din primele discuții pe care le-am avut pe această temă, este un pas important pentru recâștigarea încrederii fiecărui român în justiția din România!

Îi rog pe colegii din Parlamentul României să privească acest vot că pe o readucere a justiției din România pe făgașul normal și să demonstreze că nu au participat la acele lovituri mișelești împotriva justiției..#votpentrujustitie”, a scris Ana Birchall, pe pagina ei de Facebook.