Americanii au decis! Simona Halep, cea mai bună tânără tenismenă din 2014

Americanii au decis! Simona Halep, cea mai bună tânără tenismenă din 2014

Site-ul bleacherreport.com a desemnat-o pe Simona Halep (locul 3 WTA) drept cea mai bună tânără jucătoare de tenis din 2014. Românca le-a defansat, astfel, pe Eugenie Bouchard (Canada), Belinda Bencic (Elveţia), Garbine Muguruza (Spania) şi Madison Keys (SUA).

„Tinerele jucătoare de tenis îşi fac simţită prezenţa în elită, aranjând scena pentru ierarhia viitoare. În 2014, o serie de noi nume şi-au făcut simţită prezenţa. Simona Halep şi Eugenie Bouchard au fost vârfurile, ambele jucând finale de Grand Slam, întărindu-şi poziţia în Top 10. Belinda Bencic, Garbine Muguruza şi Madison Keys au arătat, de asemenea, că au un potenţial mare.

Jocul lui Halep este potrivit pentru zgură. Ea l-a imitat cel mai bine pe Rafael Nadal la Roland Garros, calificându-se în finală fără să piardă vreun set. Acolo ea a întâlnit-o pe Maria Şarapova, ele producând unul dintre cele mai bune meciuri ale anului şi o finală de Grand Slam legendară. Halep a început să profite de ocaziile de pe teren în timp ce anul trecea, o strategie care a dat roade în victoria contra Serenei. Odată ce va deveni mai confortabilă în postura de «agresor», jocul îi va permite lui Halep să câştige multe titluri de Grand Slam", au scris americanii de la Bleacher Report.

 

Ne puteți urmări și pe Google News