Evenimentul Zilei > International > America, țara tuturor posibilităților. Decizia care a schimbat radical cariera unei cunoscute actrițe
America, țara tuturor posibilităților. Decizia care a schimbat radical cariera unei cunoscute actrițe

America, țara tuturor posibilităților. Decizia care a schimbat radical cariera unei cunoscute actrițe

Cunoscuta actriță americană, Maitland Ward a luat în urmă cu ceva timp o decizie care i-a schimbat cariera și viața.

Maitland Ward are vârsta de 42 de ani și s-a lansat în cinematografie în compania Disney, unde a jucat roluri în filme pentru copii.

Este cunoscută publicului american și din toată lumea producția Disney „Boy Meets World”, unde actrița a jucat rolul principal.

La un moment dat, s-a decis să treacă într-o nouă etapă a carierei.

Vedeta recunoaște că nu regretă pasul făcut, iar din punct de vedere financiar se află într-o poziție privilegiată. Acum Maitland Ward este la fel de talentată și în filme pentru adulți.

Actrița spune că în acest demers este susținută de soțul ei având o căsnicie fericită împreună cu acesta.

Un salariu lunar cu 5 zerouri pare greu de atins, numai că Maitland Ward a reușit să atingă acest prag. Într-una din lunile anului trecut, actrița a obținut, în urma prestațiilor sale erotice, 62.000 de dolari, mărturisind și că se simte bine în pielea ei, având un talent incontestabil pentru noua meserie.

„Credeam inițial că voi avea emoții, dar n-a fost așa..A fost foarte ușor și mi-a plăcut mult mai mult decât m-aș fi așteptat. Și mă pricep. Decurge totul extrem de natural… Dacă mi-ai fi zis asta acum ceva vreme, n-aș fi crezut vreodată că o să fac asta. Soțul meu mă susține enorm pentru că știe că chestia asta face parte din mine, e ceva ce trebuie să fac și îmi și place”, a declarat Maitland Ward, potrivit cancan.ro