Evenimentul Zilei > Actualitate > AMENINŢĂRI şi CUVINTE GRELE. Totul a pornit de fata lui MM Stoica
AMENINŢĂRI şi CUVINTE GRELE. Totul a pornit de fata lui MM Stoica

AMENINŢĂRI şi CUVINTE GRELE. Totul a pornit de fata lui MM Stoica

Fiica lui Mihai Stoica, se mutase alături de iubitul ei, Dan Petrache, în Spania, însă povestea de iubire s-a stins. Fiul lui Sefu nu a trecut peste.

Dar cu toate acestea, fiul temutului Şefu’ nu poate accepta că şi-a pierdut iubita, iar atunci când a aflat că Petrişor Valentin Ionuţ – poreclit şi Dinte, un alt bărbat bine din showbiz, a plecat într-o vacanţă în Spania, s-a temut că ţinta acestuia ar fi chiar dormitorul fiicei lui MM Stoica, aşa că a trecut imediat la ameninţări dure.

Dinte a plecat, pur şi simplu, în vacanţă, apoi a postat pe conturile lui de socializare o serie de fotografii şi mesaje pentru admiratori.

Dan Petrache şi-a pierdut cumpătul atunci când a auzit că bărbatul este în ţara unde a rămas iubita lui, care locuieşte în continuare la Barcelona, şi, mai ales, când a văzut o imagine în care Dinte se răsfăţa într-un pat luxos de hotel.

Fiul lui Şefu' a pus mâna pe telefon, l-a sunat instantaneu pe rivalul închipuit şi a început să-l ameninţe: ”Ce faci, mă?! Tu te-ai dus în Spania ca să intri în patul ei, pe locul meu? Nenorocitule! Băi, te caut cu bogyguarzii şi te decupez, ai înţeles?! Te sparg dacă te prind, te distrug, dacă nu o laşi în pace sau te prind prin preajma ei!”.

Cu toate că foarte mulţi s-ar fi speriat de ameninţări, ţinând cont de ce familie puternică are fiul temutului Şefu’, Dinte a răspuns într-un mod care nu a reuşit decât să îl scoată şi mai rău din minţi pe fostul iubit al fiicei lui Mihai Stoica: „Şi ce dacă, mă? Dacă sunt în patul ei, stai liniştit, că nu stau în locul tău, ci pe partea cealaltă, iar ea stă în locul tău!”, scrie cancan.ro.