Evenimentul Zilei > Social > Amenințare cu moartea la o școală din iași! Tatăl unui elev repetent a intrat agresiv la ora de cus
Amenințare cu moartea la o școală din iași! Tatăl unui elev repetent a intrat agresiv la ora de cus

Amenințare cu moartea la o școală din iași! Tatăl unui elev repetent a intrat agresiv la ora de cus

Tatăl unui elev repetent de la o școală din județul Iași a intrat agresiv în sala de clasă și a amenințat că îi omoară pe copii.

Un bărbat din Todireşi, judeţul Iaşi, a intrat în instituţia de în care învăța fiul său şi a ameninţat-o pe directoare că îi omoară copiii. Motivul ar fi fost o amendă de la Poliţie, primită tot din cauza unui scandal.
Incidentul s-ar fi petrecut în jurul orei 16:00, iar bărbatul ar fi recurs la amenințări după o discuție mai aprinsă cu directoarea școlii.

La ieșirea din instituţie, la poartă, bărbatul de 46 de ani a amenințat o altă profesoară că îi distruge mașina.

„A adus amenințări cadrelor didactice și a directoarei. Nu este prima dată când face scandal, a mai avut un incident care a fost raportat la poliție. Copilul este unul problemă, nu frecventează școala, a venit câteva ore în noiembrie prima dată în acest an școlar. Atunci s-a declanșat și scandalul cu tatăl lui. Bărbatul era beat și prima dată când a venit la școală și în urma acțiunilor sale a primit amendă de la poliție”, a declarant directoarea școlii din Todirești.

„A intrat în Școala din Todirești unde a recurs la amenințări grave care vizau: distrugerea unor bunuri personale ce aparțin profesorilor (mașini), dar și la amenințări cu moartea la adresa copiilor doamnei director. Nu este prima dată când acest personaj intră și amenință cadrele didactice, dar de această dată considerăm că lucrurile sunt foarte grave”, susține Laviniu Lăcustă, președinte al USLIP Iași, informează România Tv.