Evenimentul Zilei > Actualitate > Ameninţare cu bombă la o bancă. ECHIPELE SPECIALE ALE SRI au intervenit de urgenţă. DETALII DE ULTIMĂ ORĂ
Ameninţare cu bombă la o bancă. ECHIPELE SPECIALE ALE SRI au intervenit de urgenţă. DETALII DE ULTIMĂ ORĂ

Ameninţare cu bombă la o bancă. ECHIPELE SPECIALE ALE SRI au intervenit de urgenţă. DETALII DE ULTIMĂ ORĂ

Ameninţare cu bombă la o bancă.

Poliţiştii giurgiuveni şi angajaţii SRI au intervenit miercuri la sucursala unei unităţi bancare din centrul municipiului Giurgiu, după ce la 112 a fost înregistrată o solicitare de intervenţie în urma unei ameninţări cu bombă.

Conform agerpres.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache, a declarat că situaţia nu a fost rezolvată rapid de forţele speciale.

"Am primit la 112 o solicitare din partea directorului sucursalei unei unităţi bancare din municipiu care anunţa că o angajată a băncii a primit o ameninţare că în beciul clădirii s-ar afla o bombă. Poliţişti, echipaje de intervenţie rapidă, echipaje ISU şi angajaţi SRI s-au deplasat la faţa locului, au asigurat zona, sucursala bancară fiind evacuată şi au efectuat cercetări, dar nu a fost găsit niciun colet suspect şi ameninţarea cu bombă nu s-a confirmat', a spus Vasilache. 

În urma cercetărilor, persoana care a ameninţat cu bomba "a fost identificată şi i s-a deschis dosar penal pentru ameninţare". 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.