Evenimentul ZileiActualitateAmendă derizorie pentru un dezastru provocat de RADET

Amendă derizorie pentru un dezastru provocat de RADET

Amendă derizorie pentru un dezastru provocat de RADET
După ce două mașini au căzut, la propriu, într-o groapă săpată pentru lucrările RADET, polițiștii de la Brigada Poliției Rutiere București au decis să intervină.

Accidentul a avut loc pe Aleea Compozitorilor, din București, fapt ce a produs importante pagube materiale. Două mașini au fost distruse după ce au ajuns într-un șanț, unde urma să se introducă infrastructura RADET. Polițiștii susțin că acordul pentru restricțiile rutiere a expirat, iar RADET nu a mai cerut prelungirea acestuia. Amenda aplicată este de doar 3.045 lei, infim de mică în raport cu dezastrul produs sau cu ce s-ar fi putut întâmpla. ”În urma verificărilor efectuate, a fost întocmit proces verbal de aplicare a sancțiunii contravenționale în valoare de 3045 lei pentru crearea de restricții în partea carosabilă pe Aleea Compozitorilor, având acordul Brigăzii Rutiere din data de 20.11.2019 expirat (valabil 48 de ore)”, a transmis, luni, Brigada Rutieră.

Accidentul a avut loc, duminică seară, în jurul orei 21.30, când două mașini care circulau pe Aleea Compozitorilor dinspre Bulevardul 1 Mai, în momentul în care au ajuns în dreptul imobilului cu nr. 13, au cazut într-un șanț săpat în carosabil, parte a unei lucrări de termoficare RADET, a anunțat Brigada Rutieră.

Cei de la RADET susțin că două persoane aflate sub influenșa alcoolului au aruncat în șanț, toate cele nouă indicatoare care marcau groapa.


Accesează: