Accidentul a avut loc pe Aleea Compozitorilor, din București, fapt ce a produs importante pagube materiale. Două mașini au fost distruse după ce au ajuns într-un șanț, unde urma să se introducă infrastructura RADET. Polițiștii susțin că acordul pentru restricțiile rutiere a expirat, iar RADET nu a mai cerut prelungirea acestuia. Amenda aplicată este de doar 3.045 lei, infim de mică în raport cu dezastrul produs sau cu ce s-ar fi putut întâmpla. ”În urma verificărilor efectuate, a fost întocmit proces verbal de aplicare a sancțiunii contravenționale în valoare de 3045 lei pentru crearea de restricții în partea carosabilă pe Aleea Compozitorilor, având acordul Brigăzii Rutiere din data de 20.11.2019 expirat (valabil 48 de ore)”, a transmis, luni, Brigada Rutieră.

Accidentul a avut loc, duminică seară, în jurul orei 21.30, când două mașini care circulau pe Aleea Compozitorilor dinspre Bulevardul 1 Mai, în momentul în care au ajuns în dreptul imobilului cu nr. 13, au cazut într-un șanț săpat în carosabil, parte a unei lucrări de termoficare RADET, a anunțat Brigada Rutieră.

Cei de la RADET susțin că două persoane aflate sub influenșa alcoolului au aruncat în șanț, toate cele nouă indicatoare care marcau groapa.