Evenimentul Zilei > Actualitate > AMC, post favorit în SUA, aduce seriale în premieră
AMC, post favorit în SUA, aduce seriale în premieră

AMC, post favorit în SUA, aduce seriale în premieră

Postul american de filme și seriale, ce se lansează în România pe 5 noiembrie, înlocuiește MGM Channel și promite că va difuza atât producții originale cât și fi lme premiate de la MGM, Paramount și Sony.

Postul american de filme și seriale AMC se lansează în România pe 5 noiembrie, înlocuind MGM Channel. AMC aduce în premieră exclusivă în România două seriale originale: „Halt and Catch Fire” şi „The Divide”, ambele subtitrate. Considerat unul dintre cele mai populare şi premiate branduri în SUA, AMC, până acum disponibil doar în America de Nord, își face debutul la nivel european. AMC Networks și-a anunțat încă din luna august intenția de a transforma televiziunea de filme MGM Channel în AMC. Începând din această toamnă, canalul se va lansa și în alte 14 țări ale Europei Centrale și de Est în aceeași zi, pe 5 noiembrie. Rețeaua se va extinde în peste 120 de țări din lume.

Titluri în premieră

„Din 2015 plănuim să difuzăm noi programe la doar câteva zile distanţă de debutul lor în SUA. Astfel ne asigurăm că programele AMC sunt disponibile telespectatorilor noştri foarte repede” , a spus Málnay B. Levente, Chief Executive Officer al AMC Networks International.

Serialele originale „Halt & Catch Fire” și „The Divide”, produse de studiourile AMC, vor fi printre primele care vor avea premiera la nivel internațional. În plus, pe lângă programul realizat în studiourile proprii, postul va difuza filme premiate de la cea mai mare filmotecă mondială, inclusiv de la MGM, Paramount şi Sony.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News