Evenimentul Zilei > Justitie > Ambasadorul Suediei, după întâlnirea cu Laura Codruța Kovesi: „Susțin cu tărie LUPTA împotriva CORUPȚIEI „

Ambasadorul Suediei, după întâlnirea cu Laura Codruța Kovesi: „Susțin cu tărie LUPTA împotriva CORUPȚIEI „

Ambasadoarea Suediei s-a întâlnit cu procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, după întrevedere pe contul de Facebook al Ambasadei suedeze fiind postată o declaraţie a diplomatei, care spune că sprijină "cu tărie" autorităţile române în determinarea lor de a lupta împotriva corupţiei.

În cursul zilei de ieri, Ambasadorul Suediei la București, Anneli Lindahl Kenny și Alexander Pyre Dutrey, Secretar I, au avut o întâlnire cu procurorul șef al DNA, Laura Kovesi”, se arată în postarea de pe Facebook. De asemenea, Ambasadorul Suediei a postat și o scurtă declarație. “Guvernul Suediei este un ferm susținător al transparenței și al statului de drept. Este foarte încurajator să vedem profesionalismul și integritatea de care dau dovadă DNA și personalul acesteia. Sprijinim cu tărie autoritățile române în determinarea acestora de a lupta împotriva corupției și le urăm succes în continuarea muncii importante pe care acestea o desfășoară”, a spus Lindahl Kenny.