Fostul ziarist Robert Turcescu se va însura civil abia sâmbăta care vine, la starea civilă a Primăriei Sectorului 1 al Capitalei, el necăsătorindu- se duminica trecută, așa cum au anunțat mai multe publicații mondene. Informația este 100% verificată și confirmată de funcționari din cadrul primăriei. Aleasa inimii sale se numește Oana Niță și este mult mai tânără decât fostul realizator de televiziune. Surse absolut sigure ne-au confirmat că cei doi se vor cununa și religios, în aceeași zi, într-una din marile biserici ale Bucureștiului. Viitorii miri au fost văzuți, sâmbătă dimineață, la biserica Sf. Gheorghe- Nou, de la KM 0 al Capitalei, unde au ascultat, smeriți, Sfânta Liturghie, între orele zece și 12.00. Ulterior, paparazzii site-ului monden wowbiz.ro i-au fotografiat pe cei doi pe stradă, în fața casei.

Viitoarea soție a lui Robert Turcescu avea un buchet de flori în mână, iar fostul ziarist a declarat enigmatic: „Ca orice om care iubește și este iubit, îmi doresc un copil, dar mai multe nu vă spun pentru că întotdeauna am fost discret în ceea ce privește viața mea de familie”.

În această vară, Robert Turcescu și Oana Niță și-au petrecut concediul împreună în zona Munților Apuseni. Duminică seara, alți paparazzii, de la cancan.ro, i-au fotografiat pe cei doi îndrăgostiți într-un mall bucureștean, loc în care cei doi au jucat biliard.

Robert Turcescu s-a mai iubit timp de zece ani cu cântăreața Oana Sârbu, însă, la începutul acestui an, cei doi au decis să pună punct relației. Jurnalistul a mai fost căsătorit cu Corina Ilie, cu care are o fetiță pe nume Ioana.