O femeie care a avut o relație de lungă durată cu un afacerist rus a câştigat în justiţie un apartament de lux din Londra în care locuia de șase ani. Omul de afaceri, care are trei copii cu amanta, a încercat să vândă apartamentul şi i-a cerut acesteia să se mute împreună cu copiii într-o casă mai ieftină.

Cum femeia nu a dorit să-i facă pe plac și a dorit să rămână în continuare în luxosul apartament, s-a adresat justiției care i-a dat câștig de cauză. Judecătorul și-a motivat decizia arătând că afaceristul intenționa să-și înșele apropiații și a arătat că femeia nu trebuie să se mute deoarece apartamentul a devenit casa familiei lor.

Judecătorul de la Royal Courts of Justice care s-a ocupat de acest caz a declarat că persoanele implicate nu pot fi identificate în relatările media, astfel că identitatea lor nu a fost dezvăluită. El a precizat că bărbatul cât şi femeia au peste 50 de ani şi s-au cunoscut în urmă cu aproximativ 25 de ani în Rusia, când afaceristul era căsătorit, iar femeia lucra ca director financiar la una din fabricile sale. Potrivit judecătorului, cei doi au au fost împreună 20 de ani, timp în care el a fost căsătorit cu alte trei femei. În acest timp, afaceristul a continuat să locuiască în Rusia și s-și viziteze familia neoficială de aproximativ patru ori pe an.

Amanta și copiii ei s-au în Anglia în urmă cu un deceniu, iar bărbatul a cumpărat luxosul apartament londonez pentru aceştia, în urmă cu circa şase ani.