Alt sezon, aceeași debandadă la FCSB

Alt sezon, aceeași debandadă la FCSB

„Roș-albaștrii” au bifat prima înfrângere a stagiunii și Becali a declanșat haosul.

FCSB este în vrie și sezonul abia a început. „Roș-albaștrii” au fost î n v i n ș i , luni, în etapa a 3-a a Ligii I, de FC Botoșani, scor 0-2. Meciul s-a disputat la Pitești și a reprezentat primul eșec în actualul campionat pentru echipa antrenată de Bogdan Andone.

S-a accidentat și Man

Bucureștenii au arătat neputincioși și fără imaginație, iar partida a fost rezolvată de oaspeți încă din prima repriză, după golurile marcate de Răzvan Andronic (18) și Hervin Ongenda (40). Ghinioanele au continuat pentru FCSB. Dennis Man s-a accidentat în prima repriză și n-a mai putut să continue. Vestea a căzut cum nu se poate mai prost, mai ales că în urmă se rupsese și Ioan Hora, iar Gigi Becali decisese să-l concedieze pe preparatorul fizic Marian Lupu.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Așa fotbal nu se poate juca. Echipa e distrusă”

„Eu vă spun un lucru: de atacat nu am ce să atac, că nu am pe cine. Păi aş putea să laud doar pe doi: pe Vînă şi Oaidă. Când intri aşa pe teren, nu ai ce critica. Aşa fotbal nu se poate juca, echipa e distrusă. E un uzaj care se întâmplă de mai multă vreme şi cred că e vina preparatorului fizic. Mie îmi spunea Ilie Dumitrescu, «Gigi, vezi că nu ai preparator!». Uite că acum s-a demonstrat că s-a distrus echipa”, a spus Becali la Digi Sport, după eșecul cu Botoșani.

Opt jucători la infirmerie

Latifundiarul din Pipera a anunțat că vrea să se implice în tot ce mișcă la echipă. „Eu o să pun totul la punct. Va dura o lună, probabil. De mâine: nutriţionist, preparator fizic şi alte măsuri care se vor lua la echipă”. În acest moment, FCSB are opt jucători accidentați, care nu pot fi folosiți de Bogdan Andone. Este vorba despre Marko Momcilovic, Mihai Pintilii, Dragoș Nedelcu, Olimpiu Moruțan, Mihai Roman, Harlem Gnohere, Ioan Hora șiDennis Man.

Lui Bogdan Andone i s-a cerut să plece

La Pitești, fanii „roș-albaștrilor” i-au cerut demisia lui Bogdan Andone. Antrenorul a reacționat la conferința de presă. „Este normal să mi se strige demisia, lumea vrea să vadă spectacol, iar noi nu am jucat la nivelul dorit. Am făcut greşeli, asta e. Nu doar fundaşii au fost de nerecunoscut, ci toată echipa. E multă oboseală”, a spus tehnicianul.

 

Meme ar fi vrut să plece

Gigi Becali a povestit că Meme Stoica, directorul sportiv al echipei, a vrut să demisioneze luni seara. Însă, finanțatorul l-a convins să se răzgândească. „Mihai Stoica este vinovatul numărul 1! El e mâna mea dreaptă, e omul meu la echipă. Mi-a zis că demisionează. A zis: «Gigi e adevărat. Eu sunt vinovat! Am demnitate și bărbăție și voi pleca». I-am zis «Tu nu pleci nicăieri! Ești prietenul meu. Nu accept nicio demisie! Prietenii se apără între ei. Te protejez». Trebuie să fii mai atent acolo, la ce se întâmplă. Vom aduce și oameni noi. Analiza internă continuă, voi lua măsuri în câteva zile, o să vedeți”, a spus latifundiarul din Pipera la Pro X.