Allview a lansat prima tabletă cu Android 4.1 Jelly Bean şi un nou smartphone

Allview a lansat prima tabletă cu Android 4.1 Jelly Bean şi un nou smartphone

Compania românească Allview a lansat o nouă tabletă de 7 inci, prima cu Android 4.1 Jelly Bean şi versiunea dual core a primului smartphone dual SIM din Europa cu ecran S Amoled.

Tableta Alldro Speed DUO utilizează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, are un display IPS HD LCD, proporţionat 16:10, cu rezoluţie de 1280x800 de pixeli. Alldro Speed DUO este echipată cu un procesor Dual-Core  la 1,5 GHz, o capacitate a memoriei Flash de 8GB şi este dotată cu două camere foto. "Suntem prima companie din România care aduce pe piaţă o tabletă cu sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean. Venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu noua tabletă de 7 inci, care oferă performanţe deosebite, dar şi cu un telefon Dual SIM puternic, dotat cu procesor Dual Core", a menţionat Laurenţiu Ţiţei, reprezentant Allview. P4 DUO, dual core

P4 DUO este versiunea dual-core a modelului P4 Alldro, primul smartphone dual SIM din Europa cu ecran S Amoled de 4,3 inci. P4 DUO beneficiază de interfaţa grafică Berry şi este echipat cu sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Cele mai importante caracteristici ale dispozitivului sunt procesorul performant Cortex A9 Dual Core, o memorie de 4GB şi o cameră foto de 8 MP cu autofocus. Smartphone-ul beneficiază şi de un amplificator de sunet Yamaha.

Ne puteți urmări și pe Google News