Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > Alina Gorghiu sau nevoia buricului pur și simplu de a trece drept Buricul Pământului
Alina Gorghiu sau nevoia buricului pur și simplu de a trece drept Buricul Pământului

Alina Gorghiu sau nevoia buricului pur și simplu de a trece drept Buricul Pământului

Alina Gorghiu, copreședintă a PNL și mai mult ca sigur favorita lui Klaus Iohannis la funcția de premier al Guvernului Meu, a postat luni dimineața pe facebook un text din care mi-au sărit în ochi următoarele: „Am observat și in dimineata asta filajul mașinilor particulare care mă însoțesc de câteva luni în trafic, probabil că cineva dorește să mă protejeze (smile emoticon). Am aflat, de asemenea, de la parlamentari PSD, care nu sunt de acord cu aceste metode, că se instrumentează plângeri la Parchetul General și ANI și că o echipă cercetează tot ce am făcut și n-am făcut în ultimii 10 ani.”

După ce-am sfîrșit de citit aceste jelanii, am simțit nevoia să zic, Mititica, oamenii răi nu-i dau pace!
După care mi-am mi-am amintit că distinsa nu-i de loc mititică, dimpotrivă, e ditamai persoana.

Deși, de 25 de ani m-am bătut cu toți președinții la început de mandat, cînd fundul lor e generos cu limbile slugarnicilor care dau buzna să se pună bine cu noul Stăpîn, deși am atacat premieri, lideri de partide, Binomul SRI- DNA, Parchetul General în toate momentele sale postdecembriste, nici o dată n-am scris sau spus că sunt urmărit, interceptat, amenințat.

Probabil că voi fi fost urmărit.

Niciodată n-am susținut asta public, deoarece, dintre toate trucurile prin care neisprăviții din născare vor să se înfățișeze a opiniei publice drept persoane de importanță națională în Republica noastră capitalistă, cel cu datul drept victimă mi se pare dezgustător.

Întotdeauna am considerat că un buric pur și simplu, cînd vrea să treacă drept Buricul Pămîntului, se apucă să scheaune că e urmărit.

Alina Gorghiu e cu atît mai ridiculă în izmeneala cu filatul cu cît:

1. Nu văd cine are pierde timp, bani și energie, ca s-o fileze. E chiar atît de primejidoasă pentru cineva încît să merite riscul și efortul?

2. E Favorita lui Klaus Iohannis, cel căruia îi spune Domnul Președinte ca și cum ar vrea să-l ia de bărbat. De ce nu s-a adresat Alina Gorghiu Protectorului de la Cotroceni cu plîngerea că ea, lidera Opoziției din România, e urmărită în chip ilegal?

Sunt sigur că dacă i s-ar fi plîns Unchiului din Deal acesta ar fi ordonat telefonic SRI să-i prezinte de îndată un Raport în această chestiune.

Alina Gorghiu acuză Parchetul General că-i face Dosare la comandă politică.

Ei drăcie!

Asta înseamnă că în România Justiția acționează la comandă politică!

Păi nu se strofoca distinsa pînă mai ieri să ne convingă că Justiția din România e independentă?

Nu ne denunța pe noi, cei care ziceam că Lupta împotriva corupției e un pretext de răfuială politico- mafiotă pentru putere, teritoriu, bani, influență prin folosirea eternilor făcători de lucruri murdare care sunt procurorii, drept – vorba Șefului de Rețea din presă – apărători ai borfașilor?

N-ar trebui, oare, să se sesizeze CSM-ul în legătură cu această gravă atingere adusă independenței Justiției?
Dan Tapalagă, Dan Turturică, Sorina Matei, Ioana Ene Dogioiu, Andreea Pora, Gardienii de pază la virginitatea Justiției, ce mai așteptați?

Șo pe ea!

Articolul a fost publicat iniţial pe blogul lui ion Cristoiu.