Evenimentul Zilei > Politica > Alina Gorghiu: ”Primarii care au trecut la un alt partid beneficiind de prevederile ordonanței lui Dragnea își pierd mandatele”
Alina Gorghiu: ”Primarii care au trecut la un alt partid beneficiind de prevederile ordonanței lui Dragnea își pierd mandatele”

Alina Gorghiu: ”Primarii care au trecut la un alt partid beneficiind de prevederile ordonanței lui Dragnea își pierd mandatele”

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, i-a avertizat pe aleşii locali că vor mai cădea nişte capete în perioada următoare. Principalii aleşi vizaţi de Gorghiu sunt traseiştii care au profitat de ordonanța migrației politice.

"Primarii care au trecut la un alt partid beneficiind de prevederile ordonanței lui Dragnea, își pierd mandatele. Trebuie să găsim o soluție pentru a clarifica aspectele sesizate de Curtea Constituțională", a afirmat Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă susţinută la Deva, citată de Hunedoara Liberă.

La nivelul județului Hunedoara, de prevederile acestei ordonanțe au beneficiat peste 60 de aleși locali, printre care și primarul Devei, Petre Mărginean, cel din Șoimuș, dar și consilieri județeni și locali. De altfel, Mărginean a fost prezent la conferinţa de presă susţinută de co-preşedintele PNL.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: