Evenimentul Zilei > Politica > Alianță electorală la Sectorul 2, între Partidul Puterii Umaniste și ADER, formațiunea lui Neculai Onțanu
Alianță electorală la Sectorul 2, între Partidul Puterii Umaniste și ADER, formațiunea lui Neculai Onțanu

Alianță electorală la Sectorul 2, între Partidul Puterii Umaniste și ADER, formațiunea lui Neculai Onțanu

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) și ADER, formațiunea politică fondată de Neculai Onțanu, anunță alianță electorală pentru alegerile locale. Umaniștii vor sprijini candidatura lui Onțanu, anunțată încă din luna ianuarie.

PPU social-liberal transmite că decizia a fost luată după o analiză atentă și că decisive au fost argumentele legate de mandatele anterioare ale lui Neculai Onțanu la Primăria Sectorului 2.

Omul potrivit la locul potrivit este unul dintre principiile fundamentale ale umaniștilor și am promis că indiferent de culoarea politică, ne dorim administrații publice eficiente. Din aceste rațiuni am ales să susținem candidatura lui Neculai Onțanu, care în precedentele sale mandate ca primar a demonstrat că este un edil competent, responsabil și onest, iar realizările sale nu au mai fost egalate de cei care i-au succedat în funcție”, au transmis reprezentanții PPU social-liberal.

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) anunță că acest principiu, privind promovarea celor mai bune opțiuni pentru alegerile locale, se va regăsi și în listele proprii de candidați.

Principalul nostru obiectiv este identificarea și promovarea transparentă a celor mai buni lideri pentru administrația publică locală din întreaga țară, iar acest lucru va fi reflectat și de listele proprii de candidați”, mai arată Umaniștii.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: