Alexandru Cumpănașu face spectacol la TV, dar și pe rețelele sociale. Candidatul admis de Biroul Electoral Central se împăunează printr-un mesaj mesianic, ce a stârnit amuzament, dar și reacții pozitive.

„Aşa arată un candidat iubit de poporul său: cu oameni care, fără să-i plătească sau să le promită funcții în administrație sau locuri de muncă, au venit din convingere alături de el la depunerea candidaturii. Nu poți să nu iubeşti poporul român profund, cel neprofitor după vremelnica putere a unui partid şi avantajele oferite de acesta. Adevarata față a poporului român: necumpărați, nealterați, convinşi de o CAUZĂ clară: SIGURANŢA lor şi a copiilor lor”, a notat Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, mesajul de prezidențiabil al lui Alexandru Cumpănașu a venit la pachet și cu niște fotografii care au rolul de a demonstra susținerea de care beneficiază din partea românilor.

Alexandru Cumpănașu / Captură Facebook
Alexandru Cumpănașu / Captură Facebook

Alexandru Cumpănașu, cel care și-a creat imaginea politicianului anti-sistem, este păzit în permanență de o gardă de corp a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei și circulă cu un SUV pus la dispoziție de Ministerul de Interne.