Evenimentul Zilei > Actualitate > Alexander Adamescu AVANSEAZĂ O TEORIE incredibilă: DAN ADAMESCU a fost ASASINAT DE INSTITUŢII ale statului român. Dezvăluirile anului despre o TEORIE A CONSPIRAŢIEI neştiută până în prezent
Alexander Adamescu AVANSEAZĂ O TEORIE incredibilă: DAN ADAMESCU a fost ASASINAT DE INSTITUŢII ale statului român. Dezvăluirile anului despre o TEORIE A CONSPIRAŢIEI neştiută până în prezent

Alexander Adamescu AVANSEAZĂ O TEORIE incredibilă: DAN ADAMESCU a fost ASASINAT DE INSTITUŢII ale statului român. Dezvăluirile anului despre o TEORIE A CONSPIRAŢIEI neştiută până în prezent

Alexander Adamescu avansează o teorie incredibilă: Dan Adamescu a fost asasinat de instituţii ale statului român. Dezvăluirile anului despre o teorie a conspiraţiei neştiută până în prezent.

Într-un interviu acordat pentru Observator, Alexander Adamescu a declarat că în cazul morţii tatălui său, instituţiile româneşti poartă toată vina, întrucât au dorit vânarea omului de afaceri.

„Statul român cu diversele lui instituții s-au aruncat pe tatăl meu și l-au asasinat. E foarte simplu(…). N-a contat adevărul”, a declarat Alexander Adamescu, pe numele căruia este emis un mandat de arestare internaţional.

Fiul miliardarului nu şi-a putut îngropa părintele, pentru că ar fi fost încătuşat imediat ce ar fi ajuns în România.

Dan Adamescu a murit în noaptea de 23 spre 24 ianuarie, într-o cameră septică a unei clinici private, singur, fără rude şi prieteni, dar sub pază.

La puţin timp după ce a primit vestea tragică, Alexander Adamescu și-a luat rămas bun printr-o scrisoare trimisă redacției EVZ:  „A crezut pana la capat in dreptate. Era convins ca va fi achitat, caci nu putea sa conceapa ca intr-un stat de drept poate fi condamnat fara probe. Din pacate a murit pierzandu-si increderea in Romania si pofta de viata. A fost parasit de sotia iubita in cele mai grele momente, dovedind astfel ca a fost ahtiata strict dupa banii lui. Compania pe care a crescut-o timp de 15 ani, Astra Asigurari, i-a fost falimentata de oameni care l-au acuzat apoi de consecintele actiunilor lor. Azi toate firmele lui sunt pe cale sa fie nationalizate in urma acestor nedreptati. Iar eu pus pe lista neagra. A fost prea mult chiar si pentru luptatorul Dan Adamescu!

Acesta este adevarul despre tatal meu. Multi au ales sa-l judece fara sa-i cunoasca situatia si fara sa-l cunoasca cu adevarat. A fost un om demn, caruia nu-i facea placere sa iasa in fata, preferand sa isi vada de treaba. Nu s-a aparat public la fiecare acuzatie primita. A creat mii de locuri de munca si a format profesionisti, care stiu ca si azi ii poarta recunostinta. A fost un om pentru care numai gradul de inteligenta si volumul de munca au dat masura succesului sau. Nimeni si nimic altceva!
Iar eu voi lupta pana la capat pentru a face cunoscut cata nedreptate i s-a facut de catre un stat opresiv, care confunda dreptatea cu interese oculte si care a ales sa condamne unul dintre putinii oameni de afaceri autentici..

Sa-ti fie tarana usoara, tata!”.

În luna mai a anului trecut, Adamescu a fost condamnat definitiv la 4 ani și 4 luni de închisoare cu executare într-un dosar de corupție privind soluții favorabile în dosare de insolvență, iar pe 20 decembrie 2016, patronul de la ”România liberă” a fost trimis în judecată în dosarul falimentării Astra Asigurări, în care prejudiciul s-ar ridica la 800 de milioane de lei. Numele lui apare și în scandalul Black Cube.

În luna aprilie 2016 se va judeca mandatul european de arestare prin care autorităţile din România cer extrădarea lui Alexander Adamescu. Acesta este implicat în dosarul în care este acuzat de DNA, că alături de tatăl său a remis, prin intermediari, sumele de 15.000 euro, respectiv 23.000 lei, magistraţilor Stanciu Ion şi Roventa Elena, judecători la Tribunalul Bucureşti ¬ Sectia a VII-a Civilă, pentru ca în schimb aceştia să dispună, în dosare privind procedura insolvenţei, soluţii favorabile unora dintre societăţile la care acţionar era Dan Adamescu, în lunile iunie şi decembrie 2013. 

 

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: