Exclusiv. Alex Pițurcă are o dependență de adolescent. Avem dovada. Video

Exclusiv. Alex Pițurcă are o dependență de adolescent. Avem dovada. Video

Alex Pițurcă este dependent de telefon. Fiul fostului selecționer al echipei naționale, Victor Pițurcă, nu poate renunța la telefonul mobil nici atunci când face sport, Pițurcă junior a ieșit în pădure la Bănească să se antreneze fără să renunțe nici un moment la gadget. Chiar și în timp ce făcea mișcări de încălzire, el a ținut ochii în ecran.

Alex Pițurcă este dependent de telefon, la fel ca multe alte personaje mondene din protipendada bucureșteană. Fostul sportiv de performanță nu poate renunța cu nici un chip la gadgetul care îl ține în contact cu lumea virtuală.

Personaj al lumii mondene, fiul lui Victor Pițurcă este cunoscut pentru aventurile sale romantice din trecut. A avut o mulţime de iubite celebre. Fete din showbiz, domnișoare mondene agățate prin cluburile selecte ale Capitalei,  prezentatoare de televiziune, fete de la meteo sau asistente TV.

S-a liniștit în urmă cu câtva timp alături de Cristina Ich cu care are un băiat, Noah. Cei doi s-au despărțit, însă, în 2022. În ultimul timp s-a vorbit despre o împăcare și reluarea relației.

Ne puteți urmări și pe Google News

O bună perioadă a cochetat cu fotbalul de performanță, dar fără să atingă nivelul tatălui său, Victor Pițurcă. A început la Steaua, ca atacant. Apoi a jucat pentru mai multe echipe. A mai trecut pe la Regensburg, FC Caracal, Universitatea Craiova, ŢSKA Sofia, Pandurii Târgu Jiu, FC Braşov şi Khazar Lankaran.

După ce a pus ghetele în cui, Pițurcă Jr. s-a apucat de afaceri, devenind dezvoltator imobiliar. A fost implicat, însă, în timpul pandemiei, într-o afacere dubioasă care s-a lăsat cu dosare la DNA. Atât el cât și Victor Pițurcă, tatăl său, au fost reținuți de procurori, în acest caz. Ulterior au fost plasați sub control judiciar.

Alex Pițurcă este dependent de telefon

Alex Pițurcă Sursa foto: EVZ

Alex Pițurcă dependent de telefon

Alex Pițurcă Sursa foto: EVZ

Alex Pițurcă este dependent de telefon

Alex Pițurcă este dependent de telefon, iar acest lucru o demonstrează imaginile surprinse de paparazzii Evenimentului Zilei. Alex Pițurcă a ieșit, zilele trecute la alergare prin Pădurea Băneasa. Ca orice monden care se respectă. Echipat corespunzător, în maieu, pantaloni de trening și pantofi de alergati, fiul lui Victor Pițurcă a fost filmat la încălzire. Și nu părea conștient de dependența sa de telefon.

Câteva minute, cât s-a întins și a făcut mai multe mișcări de stretching, el nu a lăsat telefonul din mână. Ceea ce ne facem să credem că Alex Pițurcă este dependent de telefon. A butonat, a privit ecranul și, în general, a fost mult mai atent la ceea ce se întâmpla în mediul online decât la mediul înconjurător.

Iar apoi, după ce și-a terminat încălzirea, fostul sportiv de performanță s-a întors și, tot cu ochii în telefon, a pornit spre pădure. Cum paparazzii Evenimentului Zilei nu erau echipați de sport, nu l-au putut urmări. Drept urmare nu putem să vă spunem dacă, în timpul alergării, Alex Pițurcă a continuat să urmărească evenimentele în curs de derulare pe internet.

Alex Pițurcă anchetat de DNA

Alex Pițurcă și tatăl său, Victor Pițurcă, sunt cercetați de procurorii DNA  pentru un contract încheiat în 2020 de MApN cu firma Helios Dentserv. Angajamentul presupunea distribuirea de măști FFP3 către Ministerul Sănătății.

Banii au revenit PAV Green Energy patronată de Alex Piţurcă. În urma acestei afaceri firma fiului lui Victor Piţurcă ar fi făcut un profit de peste 718.000 de euro.

Victor Pițurcă ar fi făcut trafic de influență pentru a facilita accesul fiului său la contractul cu Ministerul Apărării Naționale.