Steaua se gândește tot mai serios la calificarea în grupele Ligii Campionilor, după victoria obținută, marți seară, în manșa-tur a play-offului, contra bulgarilor de la Ludogoreț, scor 1-0.

„Roș-albaștrilor” nu le-a fost deloc ușor contra formației care a câștigat ultimele trei titluri în campionatul din țara vecină. Chiar dacă au avut inițiativa pe tot parcursul confruntării, elevii lui Costel Gâlcă nu au putut lovi decisiv nici măcar de la punctul cu var.

Le-a bătut obrazul fanilor

În minutul 34, Alex Chipciu a irosit o lovitură de pedeapsă, iar câteva zeci de secunde mai târziu a primit un avertisment care îi răpește dreptul de a evolua în returul de la Sofia, ce va avea loc pe 27 august. După aceste două episoade, atacantul Stelei a fost huiduit de unii dintre spectatori.

Ultimul cuvânt l-a avut însă tot Chipciu, cel care, în minutul 88, a înscris un gol esențial, apoi s-a îndreptat către fani și le-a bătut obrazul. „Nu mă aşteptam ca publicul să pună presiune pe mine. Îmi cer scuze colegilor că i-am dezamăgit la penalty, dar e bine că m-am revanşat mai târziu. Îmi pare rău că nu voi juca în retur, dar sper foarte mult să ne calificăm. Nu am cum să-l respect pe Moți, un astfel de jucător nu merită. Când arbitrul nu se uita, el își lovea adversarii. Nu am nicio prietenie cu el”, a spus stelistul.

„La Sofia va fi un meci total diferit”

În tabăra bulgară, înfrângerea de la București nu a afectat moralul. Cosmin Moți, fundașul celor de la Ludogoreț, a avertizat că soarta calificării se va tranșa la Sofia. „Înfrângere dureroasă, dar calificarea nu e jucată. Ne jucăm şansa până la capăt. Nu m-a afectat ostilitatea steliștilor, sunt învățat. A fost un meci mai nereușit pentru noi, dar mai avem 90 de minute la dispoziție. La Sofia va fi un meci total diferit”, a spus fostul jucător al echipei Dinamo.