Alex Bodi și clanul Caranilor. Dezvăluiri din dosarul procurorilor

Alex Bodi și clanul Caranilor. Dezvăluiri din dosarul procurorilor Alex Bodi. Sursa Foto: Instagram

Alex Bodi, cunoscut pentru relația cu năbădăi pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu, apare și în conversațiile dintre interlopii din clanul Caranilor, Acesta le-ar fi pus la dispoziție, liderilor interlopi, o mașină, dar și apartamente în care au petrecut pe Litoral.

Alex Bodi, cunoscut pentru relația cu Bianca Drăgușanu, dar și cu alte starlete autohtone, apare și în dosarul Caranilor. Numele său figurează în interceptările procurorilor din discuțiile purtate de diverși interlopi. Bodi i-ar fi ajutat pe temuții interlopi să cumpere o limuzină, dar le-a pus la dispoziție și apartamente.

Alex Bodi și relația cu clanul Caranilor

Legăturile datează de ceva vreme, după cum apare în dosarele procurorilor. Bodi s-a intersectat cu Caranii în mai multe ocazii, fiind implicați și în câteva combinații. Între altele, se pare că Alex Bodi i-ar fi facilitat unuia dintre ei preluarea unui Mercedes S500, achiziționat din Cehia în sistem leasing.

La dosarul cauzei există informații despre legăturile dinre Bodi și membrii grupării încă din anul 2021, de pe Litoral. Costel Răducan, Aurel Răducan, Emil Răducan, dar și alți membri ai grupării s-au întâlnit în diferite localuri din Mamaia. Procurorii au stabilit că interlopii din gruparea Caranilor, Alex Bodi și Nuredin Beinur s-au întâlnit în diferite cluburi și restaurante de lux.

Ne puteți urmări și pe Google News

Iar despre aceste întâlniri se face referire în discuțiile interceptate de procurori.

„Costel a luat niște apartamente de acolo și eu am stat cu Costel la White Tower, în apartamentul lui Bodi (Alex Bodi - n. red.), sus, și apartamentul pe care nu l-a luat. La White Tower, l-am lăsat pe Ionuț, știi? Și Ionuț a vrut să-i plătească la ăla lui Costel, să-i dea bani, știi?”, povestesc doi dintre membrii grupării, conform cancan.ro.

Caranii și Alex Bodi

Sursa foto: Cancan.ro

Dispută între vechi tovarăși

Pe lângă combinații, însă au existat și câteva dispute verbale, lucru care apare tot în interceptările făcute de anchetatori în dosar. Se pare că Alex Bodi a avut o dispută cu unul dintre interlopi. Rezultă din discuțiile dintre cel în cauză și un alt tovarăș.

„Bă.. tot tu ești nebun la cap? Păi dacă eu fac discuții pentru tine și eu trec peste Aurel și peste Costel? Că mi-a spus acum.. Atunci, la Arogant … Știu când ai venit așa … Și te-ai luat de Bodi și ai vorbit pe tonul ăla, dar am tăcut din gură! De ce ai purtat discuția aia? Ai făcut intervenție? Păi de ce-i faci mă intervenție tu fără să-ți iei procent? Pentru ce? Pentru că e fratele meu…aaaa…atunci dacă ai făcut, taci din gură!”, își reproșează interlopii.

DIICOT a reținut mai mulți interlopi

Procurorii DIICOT au descins, săptămâna trecută, la una dintre cele mai de temut grupări infracționale din România. Mascații au ridicat mai mulți membrii ai Clanului Caranilor, prietenii lui Alex Bodi, iar judecătorii au emis mandate de arestare pe numele lor.

Dosarul vizează săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, camătă, șantaj, tentativă de omor. De asemenea, sunt cercetate acte de proxenetism, spălare a banilor, dare și luare de mită, trafic de influență,

Totoddată, Caranii sunt acuzați de organizarea ilegală a jocurilor de noroc, înșelăciune, fals în declarații, fals intelectual sau rele tratamente aplicate minorului.