ALERTĂ. Traficul feroviar în judeţul Brăila, ÎNCHIS. Toate TRENURILE au fost ANULATE

ALERTĂ. Traficul feroviar în judeţul Brăila, ÎNCHIS. Toate TRENURILE au fost ANULATE

Traficul feroviar în judeţul Brăila a fost închis şi toate trenurile au fost anulate, miercuri seară. De altfel, miercuri, toate drumurile judeţene şi naţionale din judeţ au fost închise.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, colonelul Ştefan Stoian, decizia de a anula toate trenurile aparţine Regionalei Galaţi a CFR şi a fost luată din cauza vremii extrem de nefavorabile.

De asemenea, în Brăila sunt blocate toate drumurile naţionale şi judeţene, iar bacurile nu mai fac treceri spre judeţul Tulcea şi spre Insula Mare a Brăilei din cursul zilei de miercuri, când au început iar ninsorile şi vântul puternic.

Numărul localităţilor izolate a a ajuns la 35. În satul Lanurile, din comuna Viziru, nu este curent electric, în timp ce localnicii din satele Roşiori, Florica şi Colţea, din comuna Roşiori, nu au apă.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Au fost transmise tuturor Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă măsuri privind obligativitatea înfiinţării serviciului de permanenţă la sediul primăriei, monitorizarea permanentă a evoluţiei fenomenelor meteorologice periculoase, avertizarea populaţiei, participarea la acţiunile de intervenţie cu utilajele şi echipamentele din dotare şi crearea condiţiilor necesare asigurării populaţiei cu alimente şi materiale de strictă necesitate", a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian. Sudul și sud-estul României se află, pentru a doua oară în decurs de o săptămână, sub avertizări meteo cod galben și portocaliu de viscol, ce vor expira mâine dimineață, la ora 10.00. Meteorologii au emis, în această după-amiază, o nouă avertizare COD ROȘU de viscol, pentru județele Brăila, Buzău, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa şi Tulcea. Avertizarea a intrat în vigoare la ora 15.00 și a durat până la ora 22.00. Citeşte mai multe AICI.