Evenimentul Zilei > International > ALERTĂ TERORISTĂ în Franța! O BOMBĂ a fost DESCOPERITĂ într-o zonă aglomerată. ALARMĂ într-un CLUB!
ALERTĂ TERORISTĂ în Franța! O BOMBĂ a fost DESCOPERITĂ într-o zonă aglomerată. ALARMĂ într-un CLUB!

ALERTĂ TERORISTĂ în Franța! O BOMBĂ a fost DESCOPERITĂ într-o zonă aglomerată. ALARMĂ într-un CLUB!

Franța a fost la un pas de tragedie. Un dispozitiv exploziv artizanal a fost descoperit într-un club de noapte, aproape de intrarea în discotecă. Alarma a fost dată joi, în orașul Rodez, situat în partea de sud a țării.

Forțele de ordine au intervenit rapid. Reprezentanții autorităților sunt de părere că ar putea fi vorba despre un act de intimidare.

„Probabil este vorba de un act de intimidare”, a  declarat, în acest sens, un reprezentant al Prefecturii din Aveyron, potrivit MEDIAFAX.

Anchetatorii rămân vigilenți și iau în cosniderare toate opțiunile, pentru a păstra siguranța locuitorilor. În aceste momente, zona este evacuată, iar traficul rutier a fost deviat pentru a evita zona în care a fost descoperit dispozitivul exploziv artizanal.

„În acest moment al investigaţiei nu este exclusă nicio ipoteză. Au fost luate toate măsurile de securitate, magazinele au fost evacuate, circulaţia a fost deviată”, a  spus același oficial din Franța, citată de presa din Hexagon.

Vom reveni cu informații pe măsură ce ancheta progresează