Președintele LPF, Gino Iorgulescu, se teme pentru viața fiului său , Mario Iorgulescu, care se zbate între viață și moarte la Spitalul Elias.  Băiatul lui Gino Iorgulescu a primit amenințări din partea vărului lui Dany Vicol, tânărul mort în accidentul auto produs acum mai bine de o săptămână de Mario Iorgulescu.

Dany Vito are un văr care a fost închis pentru crimă , acesta spunându-le colegilor de celulă că ” Dacă Mario scapă cu viață și ajunge la închisoare , îl voi termina! Dinte pentru dinte!”, anunță b1.ro. Gino Iorgulescu ar fi aflat de amenințările la adresa fiului său și a luat deja primele măsuri, angajând mai mulți bodyguarzi.

Un membru al familiei lui Dany Vicol ar fi mers la spitalul unde este internat Mario Iorgulescu pentru a-i cere tatălui sau daune morale de 3 milioane de euro, mai precis câte un milion de euro pentru cei doi copii ai tânărului ucis de Mario Iorgulescu și un milion de euro pentru familia acestuia. Mario Iorgulescu se află internat în stare critică la Spitalul Elias după ce a pierdut controlul bolidului pe care îl conducea cu viteză spre Capitală și a provocat un accident în urma căruia un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața.