Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române recomandă conducătorilor auto care se deplasează pe Autostrada Soarelui să circule cu prudenţă sporită şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri, întrucât pe sensul către Capitală al acesteia, la kilometrul 206 (Valu lui Traian, judeţul Constanţa), pe banda de urgenţă, un autoturism arde cu fum dens. Nu s-au înregistrat victime. Circulaţia rutieră este afectată pe ambele sensuri de deplasare.

Și tot în apropiere de Valu lui Traian, pe DN3, în dreptul unui popas turistic, două mașini s-au ciocnit violent.  Accidentul s-a produs pe fondul manevrei de întoarcere în mod neregulamentar. ISU Dobrogea intervine cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj medical SAJ. O persoană, care a rămas încarcerată a fost extrasă, fiind conștientă, cooperantă.

O a doua persoană, care nu a fost încarcerată, dar a manifestat o stare de rău, a fost preluată de ambulanță. Ambele victime sunt transportate la Spitalul Județean de Urgență Constanța. Pe DN3 se circulă anevois, până când polițiștii de la Rutieră vor încheia cercetarea la fața locului. Foto SAJ si ISU Constanta)