Evenimentul Zilei > Actualitate > Alertă! Au murit în timp ce dormeau
Alertă! Au murit în timp ce dormeau

Alertă! Au murit în timp ce dormeau

Situație înspăimântătoare în New York: câteva persoane fără adăpost au fost atacate în timp ce dormeau de un criminal neidentificat

Alertă în orașul chinezesc din New York: mai multe persoane fără adăpost au fost găsite moarte, sâmbătă, în urma unor atacuri cu arme albe, relatează CBS Local.

Violențele par să fie comise de aceeași persoană, deși victimele par alese la întâmplare, spune Poliția din New York.

„Suntem șocați și oripilați de aceste acte de violență fără sens împotriva celor mai vulnerabili membri ai comunității noastre”, se arată într-un mesaj postat pe Twitter de primarul New York-ului Bill de Blasio.

Polițiștii au găsit două victime lângă Bowery și strada Doyers. O victimă era întinsă pe pământ, inconștientă și suferind de traume grave la nivelul capului. Bărbatul a fost declarat decedat la fața locului. Cealaltă victimă a fost dusă la spital în stare critică.

La un bloc din East Broadway, poliția a găsit încă trei victime. Aceștia au suferit o traumă severă la nivelul capului și au fost declarați morți.

Se crede că victimele dormeau când au fost atacate.

Câțiva martori le-au declarat ofițerilor că au văzut un bărbat care purta o jachetă neagră și pantaloni negri lovind în mod repetat cel puțin o victimă în cap cu un obiect din metal înainte de a alerga pe strada Doyer.

Polițiștii au început să cerceteze zona și au găsit un bărbat care se potrivea cu descrierea martorilor, acesta avea în mână o țeavă metalică, lângă strada Mulberry și strada Canalului. Suspectul a fost reținut fără să opună rezistență.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News