Mihai Bendeac a dezvăluit, într-o ediţie specială a emisiunii iUmor difuzată sâmbătă, 16 mai, că a fost infectat cu SARS-CoV-2 exact la începutul Stării de Urgență din România. Părinții și fratele actorului, precum și alte rude, au fost, de asemenea, bolnavi.

La un moment dat, în emisiune, Mihai Bendeac i-a lăsat pe colegii săi de la iUmor: „Sunt singurul care a avut COVID? Singurul?”.

Consternați de o astfel de veste, acestora nu le-a venit să creadă, bănuind că este o glumă a actorului. Dar Bendeac a continuat: „Da. Eu, mama, tata, fratele, rude. În prima serie!

El a povestit că, la scurt timp după pătrunderea coronavirusului în România, bunicul juratului de la iUmor a murit. La câteva zile după înmormântare, o știre a dat alarma în familia Bendeac.

A apărut o știre conform căreia preoții, vânzătoarea de lumânări, diaconul, dascălul, toți erau pozitivi. Preotul care a fost la noi la înmormântare era deja în spital”, a continuat Mihai Bendeac.

Virusul nu a iertat pe nimeni în familia juratului iUmor. Fratele său a avut simptome ușoare, dar Mihai și părinții săi nu au fost la fel de norocoși.

„Pe ai mei i-a chinuit vreo opt sau nouă zile. Pe mine, timp de vreo 48 de ore. Ce m-a frapat este faptul că eram absolut normal și, în decurs de cinci minute, aveam toate simptomele: dureri foarte puternice musculare, EXTREM de puternice, o stare de oboseală și nu mai aveam absolut deloc gust și miros, motiv pentru care am și slăbit vreo trei kilograme în zilele alea”, a mai povestit Mihai Bendeac.