Alertă medicală pe Otopeni. Unui pasager i s-a făcut rău pe o cursă de Germania

Alertă medicală pe Otopeni. Unui pasager i s-a făcut rău pe o cursă de Germania Avion. Sursa foto: Arhiva EVZ

Alertă medicală la aeroportul Otopeni după ce unui pasager care călătorea cu o cursă aviatică din Germania i s-a făcut rău. Din primele informații se pare că este vorba despre o afecțiune cardiacă.

Un pasager dintr-o cursă aviatică plecată din Germania, de pe aeroportul din Dortmund, s-a simțit rău în timpul zborului. În acest context, pilotul cursei a decis să aterizeze mai rapid, decât ora estimată, pe aeroportul din Otopeni.

Alertă medicală pe aeroport

O situație medicală neprevăzută l-a determinat pe pilotul unei curse aviatice de al Dortmund, să ia măsuri să aterizeze pe Otopeni, Unui pasager i s-a făcut rău la bord și a avut nevoie de îngrijiri medicale urgente. Pilotul a anunțat Aeroportul Otopeni, de destinație, în legătură cu o alertă medical. Astfel, la aterizare, avionul a fost așteptat de o ambulanță.

Din primele informații este vorba despre un pasager în vârstă de peste 50 de ani care ar fi suferit un infarct miocardic. El a fost preluat de ambulanță, iar medicii i-au acordat primul ajutor. Ulterior a fost transportat, pentru investigații și tratament la spital.

Ne puteți urmări și pe Google News
Aeroport Otopeni

Sursa foto: EVZ

Aterizare de urgență la Budapesta

Un alt incident în care a fost implicat un avion de pasageri cu destinația București a avut loc zilele trecute. De această dată nu a fost vorba despre o alertă medicală ci de probleme tehnice. Un avion Air France a fost obligat să aterizeze de urgență la Budapesta. Piloţii au sesizat o problemă tehnică chiar înainte de a intra în spaţiul aerian al României.

Pasagerii au fost debarcaţi şi au rămas peste noapte în Budapesta, fiind aduși în țară cu o altă cursă, a doua zi.

Știre în curs de actualizare