Evenimentul Zilei > Social > Alertă la Ministerul Sănătăţii! Un angajat a leşinat în birou. Ce spun medicii
Alertă la Ministerul Sănătăţii! Un angajat a leşinat în birou. Ce spun medicii

Alertă la Ministerul Sănătăţii! Un angajat a leşinat în birou. Ce spun medicii

Alertă la Ministerul Sănătăţii! Un angajat a leşinat în birou. Un angajat din minister a leșinat în birou! Medicii l-au găsit fără puls.
Ministerul Sănătății face următoarele precizări în legătură cu informațiile neadevărate din articolul „Alertă la Ministerul Sănătăţii! Un angajat a leşinat în birou. Ce spun medicii” publicat în data de 24 februarie pe site-ul Evz.ro:Angajatul Ministerului Sănătății căruia i s-a făcut rău în această dimineață la locul de muncă nu a rămas fără puls și nu i s-au aplicat manevre de resuscitare.

––––––––––––––––––

Știrea inițială: Alertă la Ministerul Sănătăţii! Un angajat a leşinat în birou. Ce spun medicii. Un bărbat, angajat al ministerului a leșinat în birou! Medicii ajunşi la faţa locului l-au găsit fără puls.

Incidentul s-a petrecut miercuri dimineaţă la Ministerul Sănătăţii. Potrivit primelor informaţii, unul dintre angajaţi a fost găsit leşinat în birou.

Alertă la Ministerul Sănătăţii! Un angajat a leşinat în birou. Ce spun medicii

Când medicii au ajuns la fața locului, bărbatul nu avea puls. Aceștia au început imediat manevrele de resuscitare și au reușit să îl stabilizeze pe bărbat. Între timp, o altă ambulanță a fost cerută la Ministerul Sănătății.

Potrivit colegilor, când a ajuns dimineață la serviciu, bărbatul nu se simțea foarte bine și nu după mult timp, a leșinat. De altfel, omul este cunoscut cu probleme de sănătate, anunţă Antena 3.

Un alt caz s-a petrecut la Ministerul Dezvoltării. A fost mult mai grav

De atlfel, în urmă cu câteva luni, un bărbat de aproximativ 50 de ani, angajat la Ministerul Dezvoltării, a făcut un stop cardiorespirator și a murit, joi dimineață, în timp ce se afla la birou.

Colegii au încercat să îi acorde primul ajutor și au sunat la 112. Un echipaj cu o ambulanță SMURD a intervenit pentru a-l resuscita pe bărbat, însă medicii nu l-au putut salva.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a publicat în ziua respectivă un mesaj în care a confirmat decesul angajatului din instituţie.

„Astăzi, din păcate, ne luăm rămas bun de la colegul nostru, cel care ne-a fost alături timp de 13 ani. A fost un excelent profesionist în domeniul comunicării, implicat în activitățile ministerului, un adevărat camarad. Vei rămâne mereu în inimile și în amintirea noastră exact așa cum ai fost: jovial, atent, corect și loial! Să-ți fie calea luminată!”, se arată în comunicatul dat de Ministerul Dezvoltării.