Este vorba despre prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu, care recent a cunoscut un om de afaceri cu o avere impresionantă.

Asta susţin jurnaliştii de la cancan.ro despre vedeta Kanal D, cunoscută publicului larg după participarea la  emsiunea „Bravo, ai stil!”.

Odată lansată în lumina reflectoarelor, frumoasa şatenă a primit o rubrică în cadrul emisiunii Teo Show, după care a a fost gazda unei emisiuni de dans, alături de Victor Slav.

Totuşi, conform sursei citate, nimic nu anunţa schimbarea majoră din viaţa personală a Cristinei. Ea trăia de șase ani o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul ei, Mihai.

Cei doi locuiau într-un apartament luxos din nordul Capitalei, se gândeau la căsătorie și voiau să organizeze nunta în vara anului 2020.

Culmea, prezentatoarea de la Kanal D declarase că logodnicul ei era pentru ea bărbatul pe care îl aşteptase de mult timp în viaţa ei.

„De şase ani suntem împreună şi ne iubim extraordinar de tare. Mihai este jumătatea care mă completează, este partea matură a relaţiei noastre.

Iubeşte la mine faptul că sunt o femeie independentă, că de fiecare dată când ne întâlnim schimbări păreri, discutăm despre orice, ne sfătuim.

Nu ne plictisim împreună. Pe de altă parte, îl mai surprind cu o cină în familie, iar, atunci când o fac, se bucură din suflet.

Cred că relaţia noastră a rezistat pentru că niciodată nu ne-am lăsat influenţaţi de ce se întâmplă în «exterior».

Mi-am ales viaţă această mai «zbuciumată», iar Mihai, iubindu-mă foarte mult, a înţeles foarte bine lucrul acesta.

Eu şi Mihai ne completăm, avem stiluri de viaţă diferite, dar atunci când ne întâlnim, devenim un tot”, spunea Cristina Dorobanțu pentru okmagazine.ro.

„Doar că… lucrurile au luat o turnură neașteptată. În urmă cu câteva luni, cei doi au decis să pună capăt poveștii lor de dragoste și au ales să meargă pe drumuri separate.

Cine este noul iubit al Cristinei Dorobanțu

La câteva luni de la despărțirea de logodnicul ei, Cristina Dorobanțu iubește din nou! Vedeta s-a cuplat cu un milionar din Cluj.

Paul George Lung este bărbatul care îi face inima să tresare prezentatoarei TV. Tânărul deține o firmă de închirieri de mașini de lux.

Și… pentru o reclamă bună, Paul Lung a apelat la vedetele din showbiz-ul românesc, care au avut ocazia să se plimbe gratis cu bolizii de zeci de mii de euro.

Pe lângă asta, iubitul Cristinei Dorobanțu are o firmă care produce energie electrică. Și asta nu e tot!

Paul Lungu se ocupă și cu distribuirea legumelor și fructelor proaspete. Ce-i drept, tânărul pare o partidă pe cinste! Așa bărbat muncitor… mai rar!”, arată cancan.ro.

Aceste dezvăluiri au fost „probate” de imagini în care cei doi apar sărutându-se înaintea unei cine la un restaurant luxos din Capitală.

explicaţie foto: Cristina Dorobanţu alături de Teo Trandafir şi Adrian Cristea, alias Bursucu’.

sursa: cancan.ro