Evenimentul Zilei > Actualitate > Alertă la Bollywood! O vedetă a fost internată pentru Covid-19. Și fiica ei a luat boala
Alertă la Bollywood! O vedetă a fost internată pentru Covid-19. Și fiica ei a luat boala

Alertă la Bollywood! O vedetă a fost internată pentru Covid-19. Și fiica ei a luat boala

O vedetă internațională a fost internată alături de fiica ei în spital după ce ambele au fost testate pozitiv pentru Coronavirus.

Coronavirus lovește dur și în industria filmelor. Încă o vedetă de cinema a ajuns internată în spital după ce a fost testată pentru Coronavirus. Pentru că virusul nu ține cont de vârstă, și fiica acesteia a avut aceeași soarta, la momentul actual ambele fiind internate în unitatea medicală.

Aishwarya Rai Bachchan, faimoasa actriţă de la Bollywood, a ajuns în spital după ce testul pentru COVID-19 a ieșit pozitiv. Fiica sa, Aaradhya, este în spital din acelaşi motiv.

De asemenea, soţul şi socrul ei, alţi doi foşti actori de Bollywood care s-au făcut remarcaţi ani de-a rândul în această industrie a cinematografului indian, se află în spital încă de sâmbăta trecută, amândoi au infectaţi cu COVID-19.

Amitabh Bachchan, în vârstă de 77 de ani, a scris pe Twitter, duminica trecută, faptul că a fost testat pozitiv cu coronavirus.

A urmat o postare de Twitter din partea fiului său, care a mărturisit că şi el şi frumoasa lui soţie, în vârsă de 46 de ani au fost confirmaţi cu COVID-19. Bărbatul a mărturisit că, din păcate, şi fiica de 8 ani este infectată.

Singura care a rămas neatinsă de COVID-19 a fost soţia lui Amitabh Bachchan, soacra fostei deţinătoare a titlului de Miss World.

Momentan, întreaga familie a vedetei răspunde foarte bine la tratament, iar medicii sunt încrezători că au toate șansele să se vindece fără probleme și fără a întâmpina complicații în timpul procesului de recuperare.

„Sunt bine cu toţii. Amitabh Bachchan şi Abhishek Bachchan vor rămâne în spital încă o zi sau două”, spune o sursă din spital, cel mai probabil un fan care a recunoscut-o imediat pe vedeta de la Bollywood, Aishwarya Rai Bachfan.

Aishwarya Rai, în vârstă de 46 de ani, a jucat în câteva filme renumite de la Bollywood, dar nu s-a oprit aici şi a ajuns până la Hollywood. De asemenea, actrița este la momentul actual și ambasador pentru câteva companii multinaţionale printre care şi L’Oreal, scrie Agerpres.