Evenimentul Zilei > Actualitate > Alertă la Arestul Capitalei: Sorina Pintea, față-n față cu un psiholog!
Alertă la Arestul Capitalei: Sorina Pintea, față-n față cu un psiholog!

Alertă la Arestul Capitalei: Sorina Pintea, față-n față cu un psiholog!

Fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, trece prin momente teribile!

Poliția a cerut de urgență ajutorul unui psiholog pentru Sorina Pintea. Fostul ministru al Sănătății nu se simte bine și este afectată de incidentul de aseară, când a fost bruscată de o polițistă, anunță Antena 3.

Avocatul ei, Viorel Mocanu, susține că fostul ministru a fost dusă aseară la policlinică, astfel încât autoritățile să fie acoperite în cazul în care aceasta pățește ceva mai grav.

„Faptul că a fost dusă la spital este un act formal. A fost făcut pentru a se acoperi în situația în care Doamne ferește se întâmplă ceva foarte urât în ceea ce privește viața domniei sale (n.r. – în caz de deces). Sorina Pintea este tumefiată, este foarte umflată, nu a mâncat de 72 ore. În Arestul Central nu există mâncare specială pentru un astfel de pacient. Abia mâine îi vom face rost de alimentele necesare pentru situația în care se află. Din păcate, se pare că o calitate procesuală de inculpat se transformă în tortură, în umilire și degradare în societate pentru că așa doresc anumite persoane. Fac referire la cei care au dispus ca aceste imagini să fie posibile. E un act de tortură la adresa Sorinei Pintea… dacă cineva credea că stă bine cu psihicul…”, a zis Viorel Mocanu la Antena 3.

În plus, avocații Sorinei Pintea au depus o plângere la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă nr. 1 din București, pentru încălcarea drepturilor clientei lor. Ea a fost dusă în cătușe la medic, având în vedere situația în care se află, și a fost împinsă de polițista care o escorta.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: