Evenimentul Zilei > Politica > ALERTĂ ÎN PSD. Duşmanul din umbră a lovit din nou. DEZASTRU LA ALEGERI? Breaking news politic
ALERTĂ ÎN PSD. Duşmanul din umbră a lovit din nou. DEZASTRU LA ALEGERI? Breaking news politic

ALERTĂ ÎN PSD. Duşmanul din umbră a lovit din nou. DEZASTRU LA ALEGERI? Breaking news politic

Scandalul din PSD care a avut loc în toamna anului trecut când Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu au cerut demisia liderului PSD, Liviu Dragnea, nu a rămas fără urmări. Cei doi au dost excluși din PSD în data de 5 noiembrie în urma unei şedinţe de Comitet Executiv tensionată. Se știe că Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu controlează în continuare mai mulţi primari PSD din Dâmboviţa şi Ialomiţa. Acum, la început de an Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu au luat decizia de a se vor înscrie în Pro România, partidul condus de Victor Ponta.

Formaţiunea condusă de Victor Ponta are, de altfel, numeroşi foşti PSD-işti, care nu s-au dezis de principiile social-democrate, potrivit newsteam.ro

Pe lângă Ţuţuianu şi Neacşu, care îşi vor anunţa săptămâna aceasta intrarea în Pro România, formaţiunea condusă de fostul premier a reuşit să mai atragă un fost social-democrat cu notorietate: comisarul regional Corina Creţu.
Corina Creţu a anunţat joi că va candida din partea Pro România la alegerile europarlamentare, în condiţiile în care aceasta era ţinta unor atacuri constantine din partea liderilor PSD.