Evenimentul ZileiActualitateAlertă în Mureș: Încă un om ucis de urși! Animalele i-au mâncat o mână

Alertă în Mureș: Încă un om ucis de urși! Animalele i-au mâncat o mână

Alertă în Mureș: Încă un om ucis de urși! Animalele i-au mâncat o mână
Scene de groază în județul Mureș: un cioban a fost omorât și mâncat de urși. Este a doua persoană care moare în urma întâlnirii cu ursul în această toamnă.

Un cioban de 63 de ani a fost găsit mort la marginea pădurii ditre localităţile Cucerdea şi Giuluş, din județul Mureș.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului judeţean de Poliţie Mureş, Emanuela Fărcaş, a declarat că, „din primele cercetări efectuate, se pare că bărbatul ar fi plecat de la stâna în cauză cu oile şi nu ar mai fi revenit. În urma examinării sumare a cadavrului, acesta ar prezenta leziuni cauzate în urma unui posibil atac de urs. La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, fiind de asemenea înştiinţaţi şi reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Braşov, ai Agenţiei de Mediu, precum şi ai asociaţiei de vânătoare competente”.

Bărbatul omorât de urs a fost găsit de un alt cioban, care a descoperit un cadavru cu leziuni profunde cauzate în urma unui posibil atac de urs, mai ales în zona capului. Ce este îngrozitor e că o parte din mâna dreaptă a bărbatului a fost mâncată.

Reamintim că, în urmă cu două săptămâni, un bărbat din Bacău a căzut victimă animalelor sălbatice. Acesta a fost atacat și sfârtecat de un urs, pe când se afla în pădure ca să culeagă ghebe.

A sfârșit sfâșiat și a murit în câteva minute de la momentul atacului, astfel că ambulanța sosită la fața locului nu a mai putut face altceva decât să constate decesul.

 


Accesează: