Evenimentul Zilei > Politica > Alegerile anticipate, atuul PSD-ului? Un deputat aruncă bomba: „Din fericire pentru noi..”
Alegerile anticipate, atuul PSD-ului? Un deputat aruncă bomba: „Din fericire pentru noi..”

Alegerile anticipate, atuul PSD-ului? Un deputat aruncă bomba: „Din fericire pentru noi..”

Lia Olguța Vasilescu, deputat PSD, a „dat din casă” mai multe informații prețioase. Aceasta a dezvăluit secretul alegerilor anticipate și ce efect ar avea organizarea lor asupra PSD.

Deputata PSD Lia Olguţa Vasilescu a afirmat vineri, la Piteşti, că desfăşurarea în acelaşi timp a alegerilor locale şi parlamentare, în cazul unor anticipate, ar avantaja PSD, partid care are cei mai mulţi primari.

„Din păcate sau din fericire pentru noi, este foarte posibil să avem alegeri şi anticipate, nu doar locale. Eu spun că Dumnezeu ne iubeşte, pentru că un partid care are cei mai mulţi primari din România şi va putea să candideze în echipă cu cei mai mulţi primari va fi şi partidul care va câştiga aceste alegeri. (…) Având în vedere că avem cei mai mulţi primari din România, este clar că, fiind alegerile în acelaşi timp şi pentru primari şi pentru parlament, nu vom avea niciun fel de emoţii”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, potrivit Agerpres.

Ea a reconfirmat că intenţionează să candideze la funcţia de primar al municipiului Craiova.

„Desigur, pentru asta trebuie să dorească şi Organizaţia PSD Craiova să mă propună pe lista de candidatură, dar nu am niciun fel de emoţii, nici dacă vor fi alegerile din două tururi de scrutin, deşi nu cred, eu sunt convinsă că acest proiect va cădea”, a spus parlamentara PSD.

Lia Olguţa Vasilescu a participat, alături de preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, şi de secretarul general interimar, Paul Stănescu, la Conferinţa de alegeri a Organizaţiei judeţene Argeş, desfăşurată la Piteşti.