"Din informaţiile noastre, sunt singurul candidat înscris în această cursă prezidenţială care nu are legătură cu serviciile secrete, nici cu acelea româneşti, nici cu acelea din străinătate. Este pentru prima oară când oamenii de rând din ţară au un candidat la Preşedinţie", a susţinut Dan Diaconescu.

"În dosare (depuse la BEC – n.r.) sunt în jur de 300.000 de semnături, dar am păstrat afară diferenţa de circa 700.000. Avem afară deja probe suficiente pentru ca noi să nu putem pierde locul în finală, în sensul că noi am depus la BEC un număr important de semnături, mult mai mare decât acela prevăzut de lege, dar păstrăm afară şi vom păstra în studioul OTV până pe 2 noiembrie inclusiv şi celelalte semnături pe care le-am primit de la alegătorii noştri la care sperăm să se adauge foarte multe semnături până pe 30 octombrie inclusiv", a declarat Diaconescu.

"Pe 2 noiembrie, după ora 21.00, când sperăm ca revoluţia votului să învingă, în cazul în care nu vom avea un număr de voturi măcar egal cu numărul de semnături, pornim de la premisa că mulţi alţi telespectatori ne vor vota faţă de cei care au apucat să semneze în aceste tabele. În acel moment vom avea şi dovada unei eventuale fraude. Nu credem, sperăm să nu se întâmple aşa ceva, dar de data aceasta ştim cu nume, prenume, adresă şi număr de telefon pe toţi românii care declară astăzi că vor să ne voteze şi după aceea vom realiza interviuri prin sondare şi îi vom aduce pe toţi aceşti oameni alături de noi într-un eventual proces internaţional privind prima alegere din România fraudată, dar şi dovedită", a afirmat Dan Diaconescu.

"Sperăm ca şi de aici încolo să nu primim vreo piedică şi în cazul în care vom putea candida, pe 2 noiembrie cu siguranţă ne vom califica în finală şi pe 16 noiembrie vom câştiga. Cred că la 25 de ani după domnia ciocoilor vor urma cel puţin 25 de ani de domnie a oamenilor de rând, a celor din poporul român. Epoca Ceauşescu a ţinut exact cât epoca ciocoilor. Poporul român spera ca după epoca Ceauşescu să vină şi o epocă mai bună. Au trecut 25 de ani de regrete din partea poporului român şi să sperăm că aceste regrete se vor transforma în voturi pentru candidatul Dan Diaconescu şi în felul acesta poporul român se va ridica din genunchi şi va redeveni un popor vertical, cu un nivel de trai satisfăcător", a adăugat preşedintele fondator al PP-DD, potrivit Agerpres.