Evenimentul Zilei > Actualitate > ALEGERI PRZIDENŢIALE 2014. Românii din Diaspora stau la coadă încă de sâmbătă seară, pentru a putea vota | FOTO / VIDEO
ALEGERI PRZIDENŢIALE 2014. Românii din Diaspora stau la coadă încă de sâmbătă seară, pentru a putea vota | FOTO / VIDEO

ALEGERI PRZIDENŢIALE 2014. Românii din Diaspora stau la coadă încă de sâmbătă seară, pentru a putea vota | FOTO / VIDEO

Românii din afara graniţelor s-au aşezat la coadă şi cu 12 ore înainde de deschiderea secţiilor de votare, pentru a fi siguri că vor putea vota până la închiderea urnelor. REZULTATE TURUL 2 ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 și EXIT POLL turul 2 alegeri prezidențiale 2014.

Deoarece numărul secţiilor de votare nu s-a mărit în străinătate, românii din Munchen s-au prezentat la secţiile de vot încâ de sâmbătă seară. Fotografia cu românii din Germania care au venit la urne cu 12 ore înainte de deschiderea secţiilor a fost publicată pe Facebook. "La Muenchen deja se asteapta deschiderea sectiei de votare… oamenii astia or venit cu periuta de dinti la ei si stau la coada sa voteze cum stateau parintii lor in comunism la carne, lapte si paine. FELICITARI OAMENI BUNI !!!", este mesajul care descrie fotografia.

Cozi au început să se formeze şi în Londra. Românii s-au adunat în faţa ICR tot sâmbătă şi aşteaptă să-şi exercite dreptul la vot.

În Spania în  Acala de Henares sunt peste 200 de români care aşteaptă să voteze. Şi românii în Torina (Italia) s-au prezentat la urne de la prima oră a dimineţii, coada celor care vor să voteze întânzându-se deja pe două străzi, transmite Digi 24.

În Paris, sunt la această oră sute de români care aşteaptă să voteze, acelaşi lucru petrecându-se şi în Chişinău şi Stuttgart.


Află ușor și rapid, pe evz.ro, rezultatele sondajelor EXIT POLL realizate la ieșirea de la urne în al doilea tur al alegerilor prezidențiale 2014. EVZ.Ro prezintă în timp real REZULTATE EXIT POLL ALEGERI 2014, dar și REZULTATE VOT TURUL 2 ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE: De asemenea, pe evz.ro poți afla cel mai simplu si rapid rezultatele votului din turul 2 de scrutin al acestor alegeri prezidențiale. Află pe evz.ro cum s-a votat în fiecare județ.

Rămâi pe evz.ro în 15 și 16 noiembrie pentru a afla și cele mai importante știri ale acestor zile, declarațiile candidaților, incidentele electorale și rezultate alegeri prezidentiale 2014.

EVZ.RO vă prezintă cele mai importante știri despre ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014.

CITIȚI pe EVZ.RO sondaje, prezența la urne, rezultatele exit-poll-urilor și rezultatele la ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 în timp real.