Alec Baldwin, tot mai aproape de o sentință cu executare. Au apărut noi probe în cazul „Rust”

Alec Baldwin, tot mai aproape de o sentință cu executare. Au apărut noi probe în cazul „Rust” Alec Baldwin. Sursă: Twitter

Alec Baldwin urmează să fie judecat în cazul de omor involuntar. Actorul a ucis din greșeală un membru al echipei de filmare. Cu trei săptămâni înainte de proces, procurorii au stabilit că starul de la Hollywood s-a jucat cu revolverul înainte de filmări.

Noi probe în cazul lui Alec Baldwin

Mai mult, Alec Baldwin ar fi tras cu mai multe gloanțe oarbe asupra unui coleg de pe platoul de filmare. În 2021 starul de cinema a împușcat-o din greșeală pe directoarea de imagine Halyna Hutchins. Motiv pentru care procurorii l-au acuzat de omor involuntar prin imprudență.

Cu doar trei săptămâni înainte de proces, procurorii susțin că au găsit noi dovezi care atestă că Alec Baldwin a manevrat cu imprudență arma letală. Totodată, documentele judiciare indică faptul că actorul a avut un „comportament neregulat și agresiv în timpul filmărilor”.

Alec Baldwin

Superstarul de la Hollywood, A. Baldwin. Sursa foto: Wikipedia

Actorul a avut un comportament iresponsabil

Anterior, anchetatorii au menționat că Alec Baldwin ani a afișat o atitudine lipsită de control asupra propriilor emoții. În ultimele probe adunate de procurorii speciali Kari Morrissey şi Erlinda Johnson se menționează că vedete de cinema a tras cu gloanțe oarbe spre un coleg pe care l-a folosit pe post de țintă.

Ne puteți urmări și pe Google News

În noul rechizitoriu anchetatorii au adăugat faptul că actorul ar fi cerut cea mai mare armă disponibilă și că a dat dovadă de neprofesionalism atunci cânt a ținut degetul pe trăgaci în scene care nu necesitau tragere.

Alec Baldwin

Baldwin. Sursa foto: commons.wikimedia.org

Alec Baldwin a pledat nevinovat

De asemenea, actorul ar fi „grăbit armurierul filmului pentru a reîncărca mai repede. A fost "neatent în timpul antrenamentului cu arme de foc" şi "distras de trimiterea de mesaje de text/ familiei şi de realizarea de videoclipuri".

Cu puțin timp înainte de apelul la 911 în care se anunța că doi membri ai echipei de filmare au fost împușcați, Alec Baldwin a fost fotografiat cum manevrează arma de foc cu degetul pe trăgaci.

Actorul de la Hollywood a pledat nevinovat în fața acuzațiilor care i se impută. În cazul în care va fi găsit vinovat, Alec Baldwin riscă să stea până la un an și jumătate în închisoare.