Evenimentul Zilei > Politica > ALDE a stabilit lista de candidați la alegerile europarlamentare! Tăriceanu anunță NUME SURPRIZĂ
ALDE a stabilit lista de candidați la alegerile europarlamentare! Tăriceanu anunță NUME SURPRIZĂ

ALDE a stabilit lista de candidați la alegerile europarlamentare! Tăriceanu anunță NUME SURPRIZĂ

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat, sâmbătă seara, că s-a stabilit lista cu candidați pentru alegerile europarlamentare. ALDE este astfel primul partid din România care a făcut deja acest anunț.

Șeful ALDE a anunțat sâmbătă că două femei vor fi în primii trei candidați la europarlamentare: Renate Weber și Norica Nicolai.

Tăriceanu a precizat că partidul pe care îl conduce și-a stabilit ca țintă un scor de peste 15% și șase mebri în Parlamentul European.

„Ne-am propus peste 15% şi şase membri în Parlamentul European.(…) Începem cu femeile – fără să existe o decizie luată la nivelul partidului, dar vă pot spune că eu voi susţine punctul meu de vedere. Sper să fie îmbrăţişat de cât mai mulţi colegi. Pe locurile 1 şi 3 vor fi cele două colege ale noastre, una din ele prezentă, doamna Weber şi cealaltă colegă, doamna Nicolai”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, potrivit Antena 3.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: