Alain Delon, prins cu un arsenal în casă. Procurorii au deschis dosar penal

Alain Delon, prins cu un arsenal în casă. Procurorii au deschis dosar penal Sursă foto: dreamstime.com

Alain Delon avea acasă un adevărat „arsenal”. Polițiștii i-au percheziționat locuința și au reținut zeci de arme de foc, pe care le deținea ilegal. Anchetatorii au găsit un poligon de tir, pe terenul proprietății actorului francez.

Alain Delon și-a surprins fanii. Locuința actorului francez a fost luată cu asalt de politiști. Astel, au fost confiscate, 72 de arme de foc și peste 3000 de cartușe. Polițiștii au deschis dosar penal pentru deținere de arme ilegală, a transmit Parchetul francez, conform presei internaționale.  Alain Delon a ajuns să fie anchetat,  în urma unei sesizări formulate de judecătorul de tutelă, la începutul lunii februarie.  Mai exact, mandatarul însărcinat cu protecţia judiciară a lui Alain Delon a constat cu prilejul unei vizite că actorul deţinea o armă de foc, au transmis procurorii.

Alain Delon, percheziționat. Actorul a ascuns zeci de arme de foc

cartuse

cartuse. Sursă foto: arhiva EVZ

 Conform Le Parisien, ancheta continuă cu acuzațiile de „deținere ilicită de arme”, „dobândire și deținere ilicite de arme de categoria A, B și C”, a precizat  procurorul Jean-Cédric Gaux. Anchetatorii au constatat  și existența unui poligon de tragere în incinta proprietății.

Percheziția a fost efectuată după deschiderea unei alte anchete de către procuratură,  provocată de tensiunile apărute între copiii lui Alain Delon, precizează sursa aminintită.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cunoscutul actor este grav bolnav, iar avocata reclamantei sale susține că este ținut fără tratament, cu arme de foc, ceea ce este un real pericol, pe care nu îl mai poate conștientiza din cauza stării de sănătate precare,

„Clientul meu este foarte îngrijorat să știe că Alain Delon este ținut fără tratament medical cu arme în apropiere”, a precizat  Yassine Bouzrou, avocatul femeii care îi servea drept asistentă lui Delon.

 Relație controversată cu menajera

Alain Delon și fiica sa

Alain Delon și fiica sa. Sursă foto: Profimedia Images

Alain Delon nu a mai apărut în filme, în ultimii ani, însă, a acumulat suficientă popularitate, pentru a fi în centrul atenției, pentru multă vreme. Conform presei franceze,  a ţinut primele pagini ale ziarelor în vara lui 2023 când cei trei copii ai săi au depus plângere împotriva îngrijitoarei actorului, Hiromi Rollin. Aceasta a fost prezentată, uneori ,   partenera actorului francez. Aceasta este acuzată de familia lui   Alain Delon(88 ani) că l-a abuzat, pentru a-i lua averea.