Anul trecut, la Paris, Delon – cotat ca fiind unul dintre cei mai frumoși actori vreodată – a oferit un interviu dureros de sincer, în care a vorbit despre moarte.

„Urăsc vremurile în care trăim, îmi provoacă silă. Totul e fals și doar banii contează. Voi părăsi această lume fără regrete”, a spus reporterilor de la Paris Match. În prezența lor a vorbit și despre relația lui foarte rece cu copiii lui, mărturisind că nu a fost un tată bun. Totodată, a spus că atunci când o fi să moară, tot ce își dorește este ca și câinele lui, un ciobănesc belgian pe nume Loubo, să moară o dată cu el.

„Dacă mor înaintea lui, îl voi ruga pe veterinar să facă în așa fel încât să plecăm împreună. Vreau să-l pună în brațele mele și să-l înjecteze. Prefer asta, decât să moară de dorul meu la mormântul meu”, a spus starul consacratelor filme „Samuraiul” sau ”Leopardul”.

Secrete dezvăluite: Alain Delon a fost abandonat de părinți

În familia actorului s-au petrecut multe ciudățenii, inexplicabile până în momentul în care a decis să spunî adevărul despre copilăria lui.

Delon ar avea un fiu, pe care acesta refuză să-l recunoască. Totdată, în urmă cu mai multe decenii, acest fiu a fost adoptat de mama lui Delon, devenindu-i frate vitreg.

Legat de situația aceasta, actorul francez a povestit traumele copilăriei sale: „Părinții meu m-au aruncat într-un orfelinat pe când aveam patru ani. M-am trezit orfan. Părinții mei s-au întors mâncând pământul când au aflat că sunt celebru. Brusc și-au amintit că au un fiu”, a povestit el cu amărăciune. Mai rău, aceștia, de fapt, l-au alungat de două ori. „La 17 ani m-au înrolat în armată. A fost a doua oară când au vrut să scape de mine”, a mai spus el.

La finalul acestor dezvăluiri dureroase, actorul a spus o frază memorabilă: „Nimeni nu-mi poate da toată dragostea pe care nu mi-au oferit-o părinții în copilărie. Acestea sunt goluri care nu se pot umple niciodată. Chiar și când iubesc o femeie, mă simt singur. Aveam doar patru ani când am înțeles că și cei care te iubesc cel mai mult te pot abandona”.