Evenimentul Zilei > Economie > Al treilea mall din Timișoara va avea PISCINĂ PE ACOPERIȘ I GALERIE FOTO
Al treilea mall din Timișoara va avea PISCINĂ PE ACOPERIȘ I GALERIE FOTO

Al treilea mall din Timișoara va avea PISCINĂ PE ACOPERIȘ I GALERIE FOTO

La Timișoara mallurile răsar unul după altul, în acest moment trei fiind în șantier. Cea mai proaspătă investiție. Timișoara Centrum, țintește o poziție pe piața regională și se bate în ofertă cu celelalte. Una din atracțiile noului stabiliment va fi piscina de pe acoperiș.

Proiectul, estimat la o valoarea a investiției de 90 milioane euro, atinge acum aproape 70.000 metri pătrați suprafață închiriabilă.

 “Suntem parte dintr-un proces de o mare amploare. Timișoara Centrum este un produs viu, generator de idei și de provocări care delimitează o metamorfoză continuă, mai degrabă decât un proces de construcție. Datorită noilor sale caracteristici, a interesului tot mai crescut din partea pieței, proiectul a avut o evoluție fără precedent, întrucât principalele îmbunătățiri și avansul înregistrat atât din punct de vedere al structurii cât și al design-ului, sunt consecința unor eforturi susținute de a veni cu o soluție optimă atât pentru chiriași cât și pentru clienții finali”, a declarat Ali Ergun Ergen, expertul în retail care conduce întreg procesul.

Centrul va beneficia de un country club de 3.000 metri pătrați, incluzând un spa, un centru wellness, o sală de fitness și o piscină pe acoperiș. În ton cu tendințele internaționale, segmentul de food și leisure, cuprinzând restaurante fine dining, un cinema multiplex și o zonă de divertisment, cuprind o zonă mai mare din totalul închiriabil. O altă noutate a acestui stadiu al proiectului o constituie incorporarea unui operator DIY, care va ocupa aproximativ 10.000 metri pătrați. Noul mall va găzdui și un hipermarket Carrefour.

Proiectul este dezvoltat de Alpha Group Investments Ltd („AGI”).

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: