Evenimentul Zilei > EVZ Special > Ai telefonul ascultat?! Poți verifica imediat. Combinația ciudată de taste!
Ai telefonul ascultat?! Poți verifica imediat. Combinația ciudată de taste!

Ai telefonul ascultat?! Poți verifica imediat. Combinația ciudată de taste!

Nimeni nu a știut până acum. Există mai multe coduri secrete, formate din diferite combinații de taste, prin care se pot afla informații despre telefoanele mobile, cum ar fi locația acestora.

Totul pare desprins din filmele de spionaj, dar este cât se poate de real. Mai multe combinații ciudate de taste au fost încercate pentru a obține niște coduri ce „divulgă” diferite informații despre telefonul pe care sunt tastate, scrie 7est.ro.

*#62# – acest cod este folosit pentru a putea accesa informațiile despre redirecţionarea mesajelor și a apelurilor de și către telefon. La mulți operatori de rețele de telefonie mobilă aceasta este un număr unic folosit pentru toți abonații și utilizatorii rețelei.

002# – cod universal ce oprește orice formă de redirecționare a apelurilor și mesajelor ce sosec pe telefon. Acesta este un serviciu foarte bun pentru momentele de accesare a roamingului, dar acum că și aceste costuri vor dispărea, nu ai nevoie să știi acest cod.

*#06#  – acest cod este folosit pentru a afla IMEI-ul unui telefon, cu acest cod se poate afla dacă un telefon a fost furat și unde este. Când este pornit, locația este trimisă automat operatorului de rețea, chiar dacă este introdusă o cartelă de telefon diferită.

Publicat in categoriile: EVZ Special, Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: