Evenimentul Zilei > Actualitate > Agresorul jurnalistei B1 TV de la manifestaţia desfăşurată de Gâdea la Palatul Cotroceni a fost prins
Agresorul jurnalistei B1 TV de la manifestaţia desfăşurată de Gâdea la Palatul Cotroceni a fost prins

Agresorul jurnalistei B1 TV de la manifestaţia desfăşurată de Gâdea la Palatul Cotroceni a fost prins

Poliţia Capitalei a identificat în cursul serii de duminică agresorul jurnalistului unui post de televiziune, informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Agresorul a fost condus la sediul Secţiei 22 în vederea continuării cercetărilor, precizează sursa citată. ''Poliţia Capitalei a identificat în cursul acestei seri agresorul jurnalistului unui post de televiziune. Acesta a fost condus la sediul Secţiei 22 în vederea continuării cercetărilor. Pentru identificarea persoanei, Poliţia Capitalei a beneficiat şi de sprijinul Jandarmeriei Române'', se arată în comunicatul citat.

În zona Palatului Cotroceni a avut loc duminică o manifestaţie publică, în intervalul 16,30-19,30.

Potrivit Jandarmeriei, numărul persoanelor prezente la manifestaţie a oscilat de la câteva zeci la aproximativ 4.000, context în care şi dispozitivul prezent la faţa locului a fost adaptat permanent, conform procedurilor legale în vigoare.

''Marea majoritate a participanţilor la acţiunea publică din Bucureşti s-a manifestat paşnic. În mod izolat, a existat o persoană care s-a comportat violent, agresând o echipă de jurnalişti aflată în mijlocul manifestanţilor, context în care dispozitivul de jandarmi a fost suplimentat. Referitor la această persoană, Jandarmeria a luat deja toate măsurile pentru identificarea şi sancţionarea acesteia, conform legii'', preciza Jandarmeria la finalul manifestării.