Nervos că și-a pierdut toți banii la păcănele, un bărbat a luat la bătaie în toiul zilei, pe străzile Bucureștiului, mai multe persoane.

Evenimentul a avut loc azi după-amiază, în zona centrală a Capitalei. Scandalul s-a iscat lângă o sală de jocuri din Bulevardul Corneliu Coposu, iar bărbatul în vârstă de 40 de ani a decis să-și verse nervii asupra trecătorilor. Nervos că a pierdut la jocurile de noroc, mai întâi a distrus aparatul, apoi a ieșit pe stradă, unde a agresat mai mulți oameni. Printre aceștia, o femeie de 51 de ani care a fost lovită până când s-a prăbușit pe trotuar.

Individul a fost identificat de polițiștii locali în centrul Capitalei, imobilizat și transportat la secție.

„La ora 13:16 – la câteva minute după agresiune – F.G a fost interceptat, pe baza descrierii martorilor oculari, de o patrulă din cadrul Poliției Locale a Municipiului București. Bărbatul a refuzat, însă, legitimarea, nu s-a oprit la somație și i-a amenințat pe polițiști. Mai mult, findcă bărbatul chiar a încercat să-i lovească pe agenții din patrula P.L.M.B, s-a recurs la folosirea substanțelor iritant lacrimogene. După încătușare, F.G a fost condus la sediul Poliției Locale București în vederea identificării și, apoi, a fost condus la sediul Secției 10 Poliție pentru continuarea cercetărilor. Femeia lovită a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul Universitar de Urgență București, pentru îngrijiri medicale”, a notat Poliția Locală București prin intermediul unui comunicat de presă.

Te-ar putea interesa și: