Evenimentul Zilei > Actualitate > Aglomeraţie pe DN 1. Traficul se desfăşoară cu DIFICULTATE pe Valea Prahovei
Aglomeraţie pe DN 1. Traficul se desfăşoară cu DIFICULTATE pe Valea Prahovei

Aglomeraţie pe DN 1. Traficul se desfăşoară cu DIFICULTATE pe Valea Prahovei

Românii care şi-au petrecut sfârşitul de săptămână la munte încep să se întoarcă acasă. Centrul Infotrafic informează că la ora 13:20 traficul s-a desfăşurat cu dificultate pe Valea Prahovei, pe direcţia Braşov-Ploieşti.

Pe DN1 traficul rutier se desfășoară îngreunat între stațiunile montane Predeal – Bușteni și Sinaia și zona localității prahovene Comarnic, pe sensul de coborâre.

Către Bucureşti poate fi folosit şi DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, însă reamintim conducătorilor auto că până în data de 15 octombrie 2015, în vederea desfăşurării lucrărilor de reparaţii la podul de pe DN1A situat în Pasul Bratocea, la kilometrul 156+502 metri, la ieşirea din Cheia către Braşov, traficul rutier se desfăşoară restricţionat, cu ajutorul semafoarelor şi al piloţilor de dirijare. În condiţii similare se circulă şi în zona Măneciu, din cauza erodării terasamentului.

O altă rută o reprezintă: DN73 Râşnov – Bran – Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ – Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana şi DN7 Bâldana – Bucureşti, cu menţiunea că acest traseu este mai lung şi străbate multe localităţi.

Rute ocolitoare

DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele;

DN10, km 47+100, DJ 102B Cislău, Gura Bâscei – Vălenii de Munte, DN1A Vălenii de Munte – Cheia – Săcele.